We geven je van alles. Om van alles te doen.

We willen dat iedereen onze producten zo optimaal mogelijk kan gebruiken. Daarom staan iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote vanaf nu gratis op elke Mac en op elk iOS-apparaat.* En ze zijn alle zes beter dan ooit. Je kunt dus nu nog meer met je foto’s, films, muziek, documenten, spreadsheets en presentaties. En dankzij de 64-bits architectuur wordt de hardware nog beter benut. Bovendien zijn alle apps en programma’s compatibel met iCloud, dus al je apparaten werken perfect samen.

iPhoto. Hier komen je foto’s samen. En helemaal tot leven.

Met iPhoto kun je heel eenvoudig je foto’s ordenen, bewerken en delen. Orden met tags en vind je foto’s razendsnel met de slimme zoekfilters. Gebruik de handige tools ‘Verbeteren’ en ‘Penselen’ om ze verder te perfectioneren. Met effecten als ‘Zwart-wit’ of ‘Drama’ maak je je foto’s uniek. En deel je creaties via prachtige webverslagen, diavoorstellingen, afdrukken en zelfgemaakte fotoboeken. Kortom: het perfecte plaatje om meer met je foto’s te doen.

Meer informatie

iMovie. De mooiste productie zonder ingewikkelde productie.

Misschien heb je al enorm veel filmpjes met je iPhone of iPad gemaakt. Of heb je ambities om een Oscar te winnen. Met iMovie verander je simpele filmpjes vrij eenvoudig in een gelikte trailer of speelfilm. Bovendien heb je met iMovie alles in handen om je producties met je fans te delen. Of ze bijvoorbeeld klaar te maken voor je wereldpremière.

Meer informatie

GarageBand. Muziek maken. Net zo makkelijk als luisteren.

Muziek maken op je iPad, iPhone of iPod touch is makkelijk dan ooit. En leuker. Met GarageBand kun je meteen aan de slag dankzij Touch-instrumenten en Smart-instrumenten. Je kunt tot wel 32 sporen opnemen, bewerken en mixen. En dat met een paar simpele vingerbewegingen. Daarna deel je sessies supersnel rechtstreeks vanaf je iOS-apparaat met iemand op een andere verdieping. Of in een ander land. Of op een ander continent.

Meer informatie

Pages. Er zijn geen woorden voor deze tekstverwerker.

Pages is een krachtige tekstverwerker waarmee je binnen no time prachtige verslagen, samenvattingen en documenten kunt maken. Net zo gemakkelijk als alles eigenlijk op je iPad, iPhone of iPod touch. De benodigde functies verschijnen zodra je ze nodig hebt. Dus met een paar vingerbewegingen kies je een sjabloon, pas je de lay-out aan, selecteer je je favoriete lettertype en deel je je werk met anderen. Schrijven was nog nooit zo makkelijk. Punt.

Meer informatie

Numbers. Een uitstekende formule voor spreadsheets.

Met Numbers worden spreadsheets meer dan spreadsheets. Je begint helemaal blanco. Kies dan een fraaie sjabloon. Voeg meerdere tabellen toe (ze zijn kant‑en‑klaar, inclusief formules). En maak in een handomdraai spectaculaire interactieve diagrammen. Ineens zie je geen losse data meer, maar het grotere geheel. De cijfers zagen er nog nooit zo goed uit.

Meer informatie

Keynote. Presentaties om naar uit te kijken.

Je hebt het nu altijd en overal in je vingers om een aantrekkelijke presentatie te maken. Kies om te beginnen één van de dertig door Apple ontworpen thema’s. Pak er dan een foto bij. Vergroot of verklein met een sleepbeweging. Voeg nog een interactieve grafiek toe en een paar effecten om je publiek scherp te houden. Via AirPlay kun je je creatie vervolgens draadloos presenteren, vanaf je iPad, iPhone of iPod touch op een HD‑tv. Met Keynote op je iOS-apparaat kan het allemaal. Zelfs onderweg.

Meer informatie

iCloud. Productiviteit. Creativiteit. Altijd synchroon.

Met iCloud werken al je programma’s op al je apparaten met elkaar samen. Als je bijvoorbeeld net een document hebt gemaakt in Pages op je Mac, wordt het inclusief je laatste wijzigingen geopend in Pages op je iPhone. En als je net een film hebt bewerkt op je iPad, kun je die bekijken op je MacBook Air. iCloud houdt alles overal up-to-date, zodat jij weer verder kunt.