We geven je van alles. Om van alles te doen.

We willen dat iedereen onze producten zo optimaal mogelijk kan gebruiken. Daarom staan iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote vanaf nu gratis op elke Mac en op elk iOS-apparaat.* En ze zijn alle zes beter dan ooit. Je kunt dus nu nog meer met je foto’s, films, muziek, documenten, spreadsheets en presentaties. En dankzij de 64-bits architectuur wordt de hardware nog beter benut. Bovendien zijn alle apps en programma’s compatibel met iCloud, dus al je apparaten werken perfect samen.

iPhoto. Hier komen je foto’s samen. En helemaal tot leven.

Met iPhoto heb je alles in handen om alles met je foto’s te doen. Je kunt ze op verschillende manieren indelen en terugvinden, elke foto perfectioneren met de superhandige tools, foto’s via Mail en Berichten versturen, of ze op Facebook, Twitter en Flickr plaatsen. Maak onderhoudende diavoorstellingen of deel je foto’s met familie en vrienden via iCloud. Je kunt van je favoriete foto’s ook prachtige boeken, kaarten, afdrukken of een kalender laten maken. Rechtstreeks vanuit iPhoto.

Meer informatie

iMovie. De mooiste productie zonder ingewikkelde productie.

iMovie is de perfecte thuisbasis voor al je films. In de nieuwe interface vind je makkelijk wat je zoekt en kun je je favoriete momenten meteen met anderen delen. En als je van ’n paar scènes een trailer of film wilt maken, heb je met iMovie alle tools bij de hand. Ook om het resultaat te delen met vrienden dichtbij of juist met de hele wereld.

Meer informatie

GarageBand. Muziek maken. Net zo makkelijk als luisteren.

In GarageBand op je Mac vind je alles wat je nodig hebt om muziek te maken, van muzieklessen tot tools voor mastering. En het is nog leuk ook. Je beschikt over een gevarieerde verzameling versterkers en stompboxes, een nieuwe geluidsbibliotheek met instrumenten en loops, en zelfs een virtuele drummer die alles doet wat jij zegt. Het eindresultaat deel je razendsnel. Maak je klaar om de wereld te veroveren.**

Meer informatie

Pages. Er zijn geen woorden voor deze tekstverwerker.

Vanaf de eerste letter die je typt heb je meteen al door hoe weinig moeite het kost om in Pages de prachtigste documenten te maken. Schets een beeld met enkel woorden, of voeg daadwerkelijk een foto, vorm of interactief diagram toe. Op het moment dat je iets specifieks wilt gaan doen, verschijnen de tools die je daarvoor nodig hebt. En zodra je klaar bent, hoef je maar één keer te klikken om het resultaat supersnel op verschillende manieren met anderen te delen. Schrijven was nog nooit zo makkelijk. Punt.

Meer informatie

Numbers. Een uitstekende formule voor spreadsheets.

In Numbers kun je spreadsheets inzichtelijker maken. En een stuk mooier. Je kunt je data direct in een van de fraaie, door Apple ontworpen sjablonen gieten of helemaal blanco beginnen. Je kunt snel berekeningen invoegen en alle getallen visualiseren in een interactief diagram. En ineens valt alles op zijn plek. Mooi toch?

Meer informatie

Keynote. Presentaties om naar uit te kijken.

Je kiest een van de geraffineerde, door Apple ontworpen thema’s. Dan voeg je foto’s en video’s in en zet je de puntjes op de i met de krachtige grafische tools. De belangrijkste onderwerpen licht je eruit door ze in een interactief diagram met animaties op te nemen. Daarna maak je het af met filmische effecten en overgangen. Allemaal in de intuïtieve interface. Een spectaculaire presentatie geven is met Keynote dus verbazingwekkend simpel.

Meer informatie

iCloud. Productiviteit. Creativiteit. Altijd synchroon.

Met iCloud werken al je programma’s op al je apparaten met elkaar samen. Als je bijvoorbeeld net een document hebt gemaakt in Pages op je Mac, wordt het inclusief je laatste wijzigingen geopend in Pages op je iPhone. En als je net een film hebt bewerkt op je iPad, kun je die bekijken op je MacBook Air. iCloud houdt alles overal up-to-date, zodat jij weer verder kunt.