De Mac App Store

De beste apps voor je Mac, gewoon op je Mac.

Je kunt direct op je Mac ruim duizend apps voor de Mac bekijken en downloaden. Je kunt per categorie zoeken, recensies lezen en elke app meteen kopen.

Meer informatie over de Mac App Store

Meer informatie over het beschikbaar stellen van apps

iTunes

Vermaak voor iedereen.

iTunes is de simpelste manier om je verzameling muziek, films, apps en boeken te beheren en verder uit te breiden.

Meer informatie over iTunes

Download

iOS 7

iOS 7 heeft geweldige nieuwe functies als Bedieningspaneel, AirDrop en slimmer multitasken. Verder zijn alle populaire apps verbeterd, zodat je ze makkelijker kunt vinden en gebruiken.

OS X Mavericks

Deze laatste versie van OS X bevat een aantal handige nieuwe apps en functies en dankzij een aantal nieuwe technologieën presteert je Mac voortaan nog beter. En het mooie is dat je OS X Mavericks gratis kunt downloaden in de Mac App Store.

Safari-extensies

Met Safari-extensies kun je de functionaliteit van Safari verder uitbreiden. Ze worden gemaakt door ontwikkelaars en maken gebruik van de nieuwste webtechnologieën. Je kunt onze lijst bekijken en de gewenste extensies eenvoudig met één klik installeren.

Downloads en informatiebronnen voor ontwikkelaars

Hier vind je meer informatie over de nieuwe API’s en alle mogelijkheden van OS X Mavericks, iOS7 en meer. Met de technologieën die wij ter beschikking stellen, kun je apps ontwikkelen en distribueren die krachtiger zijn dan je ooit had durven dromen. Meer informatie