Apple in het onderwijs

Apple Regional Training Centres.

Apple Regional Training Centres.

Voor de cursussen van de Regional Training Centres wordt geput uit de ervaringen en bereikte resultaten van de vele leerkrachten die de Apple technologie al in hun lessen gebruiken. De cursussen worden in Europa, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika aangeboden, en er is voor scholen altijd wel een cursus die bij hun lessen en wensen aansluit.

iLife-verpakking De Regional Training Centres maken bij hun cursussen volop gebruik van de vele mogelijkheden van iLife, de multimediasoftware die bij elke nieuwe Mac wordt meegeleverd. iLife omvat de bekroonde Apple programma's iMovie, iPhoto, iDVD, GarageBand en iWeb. Leerkrachten maken ook kennis met meer geavanceerde softwareprogramma's, zoals Final Cut Express en Logic Express, waarmee ze oudere leerlingen op weg kunnen helpen bij hun voorbereiding op een carrière in de creatieve sector.

Studenten met een Mac.

Volledige ondersteuning van Apple

Apple doet er alles aan om alle Regional Training Centres volledige ondersteuning te bieden, om zo te garanderen dat de kwaliteit van de cursussen aan de zeer hoge eisen van Apple voldoet. Veel Regional Training Centers zetten Apple Distinguished Educators in. Dit zijn leerkrachten die de Apple technologie al in hun lesprogramma hebben geïntegreerd en ervaringen uit de praktijk met de cursisten kunnen delen.

Apple raadt de Regional Training Centres aan om het iLife-cursusmateriaal en de lesplannen onderling uit te wisselen. Daarnaast biedt Apple de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen via een internationaal netwerk.

Leerkrachten die een cursus volgen bij een Regional Training Centre, zullen ontdekken dat het Mac-platform krachtige, stabiele en gemakkelijk te integreren oplossingen biedt en dat ze Macs en pc's probleemloos naast elkaar kunnen gebruiken. De Apple technologie staat bekend om het gebruiksgemak, en ook beginners kunnen er snel en intuïtief mee leren werken. De technologie van Apple staat creativiteit nooit in de weg.

Mac-serie

In het onderwijs staat Apple alom bekend om zijn creativiteit. In de Regional Training Centres kunnen leerkrachten zelf ontdekken hoe het Mac-platform voor alle vakken in het lesprogramma digitale oplossingen biedt. Ook leren ze hoe de creatieve tools van Apple kinderen effectiever laten leren, en kunnen ze zien hoe technologie leerlingen van verschillende niveaus dichter bij elkaar kan brengen en de grens tussen het klaslokaal en de wereld daarbuiten doet vervagen.

Een Regional Training Centre zoeken

Selecteer regio:
Selecteer een RTC:

Selecteer hierboven het gewenste Regional Training Centre.