Configureer iCloud op al je apparaten en de rest gaat helemaal vanzelf.

Ga aan de slag met iCloud op je iPhone, iPad, iPod touch of Mac. Stel iCloud vervolgens in een paar eenvoudige stappen in op je Windows-pc.

Stap 1

Download het iCloud-configuratiescherm.

Om iCloud in te schakelen op je Windows-pc (Windows 7 of 8 vereist), configureer je eerst iCloud op je andere apparaten, en installeer je vervolgens het iCloud-configuratiescherm voor Windows.

Download nu

Stap 2

Schakel iCloud in.

Open het iCloud-configuratiescherm en voer de Apple ID in die je hebt gebruikt om je iCloud-account aan te maken. Selecteer de iCloud-voorzieningen die je wilt inschakelen en klik op ‘Toepassen’.

Stap 3

Schakel automatische downloads in.

Om automatisch muziek, apps en boeken te downloaden, open je iTunes, kies je ‘Bewerken’ > ‘Voorkeuren’ > ‘Store’ en schakel je vervolgens ‘Muziek’, ‘Apps’ en ‘Boeken’ in.*

* Voor automatische downloads en het downloaden van eerdere aankopen is het volgende vereist: iOS 4.3.3 of hoger op een iPhone 3Gs of nieuwer, iPod touch (derde generatie of nieuwer), iPad of iPad mini, iOS 5 of hoger op een iPhone 4 (CDMA-model), of een Mac of pc met iTunes 10.3.1 of hoger. Eerdere aankopen zijn mogelijk niet beschikbaar als ze niet meer in de iTunes Store, App Store of iBooks aanwezig zijn. Voor het downloaden van eerdere filmaankopen is iTunes 10.6 of hoger, iOS 5 of hoger of Apple TV-software 4.3 of hoger vereist. Niet alle eerder gekochte films kunnen naar je andere apparaten worden gedownload. Download iTunes gratis.

Voor iCloud is het volgende vereist: iOS 5 of hoger op een iPhone 3Gs of nieuwer, iPod touch (derde generatie of nieuwer), iPad of iPad mini, een Mac met OS X Lion versie 10.7.5 of hoger of een pc met Windows 7 of Windows 8 (Outlook 2007 of hoger of een recente browser vereist voor toegang tot e-mail, contactgegevens en agenda’s). Voor bepaalde functies en/of voorzieningen zijn iOS 7 en OS X Mavericks vereist. Voor bepaalde functies en/of voorzieningen is een wifiverbinding nodig. Sommige functies en voorzieningen zijn niet overal beschikbaar. De toegang tot sommige voorzieningen is beperkt tot tien apparaten.