Fascinerend voor ontwikkelaars.
Fantastisch voor iedereen.

iOS 8 is de belangrijkste iOS-release tot nu toe – voor ontwikkelaars, en eigenlijk voor iedereen. Maar dit was niet een doel op zich. Wat we wilden bereiken, was iets dat heel natuurlijk aanvoelt. Elke verbetering heeft een reden. Elke nieuwe functie verdient het om een nieuwe functie genoemd te worden. Elke voorziening is beter doordacht en elke volgende stap is nog efficiënter. Het draagt allemaal bij aan een nog betere gebruikservaring. Die eerst als een fijne verrassing aanvoelt, en voor je het weet onmisbaar wordt.

Wat maakt iOS 8 tot het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld?

De details, de innovaties, de totaalervaring. Het feit dat je voortaan al je foto’s op al je apparaten kunt bekijken (en bewerken en ordenen). Dat je een gesproken berichtje mee kunt sturen met een tekstbericht. En dat je gezondheids- en fitnessapps voortaan met elkaar, met je fitnessinstructeur en zelfs met je dokter kunnen communiceren.

We hebben er ook voor gezorgd dat ontwikkelaars dieper in het systeem kunnen doordringen en meer tools tot hun beschikking hebben. Terwijl je dit leest, zijn al die ontwikkelaars hard aan het werk om geweldige nieuwe apps voor iOS 8 te creëren. Je hebt nieuwe toetsenbordopties tot je beschikking en meer mogelijkheden om je materiaal te delen. En je kunt iCloud en Touch ID op allerlei nieuwe manieren gebruiken.

Deze herfst gaat het allemaal gebeuren. Neem tot die tijd hier alvast een kijkje en ontdek hoe iOS 8 ervoor gaat zorgen dat jij straks meer kunt doen dan ooit tevoren.

Details zorgen voor een geweldige ervaring. En deze helemaal.

In iOS 8 vind je handige nieuwe functies om snel op meldingen te reageren en snel contact op te nemen met de mensen die je het meest spreekt. Ook biedt het tijdbesparende functies om je mail af te handelen. Samen zorgen deze functies ervoor dat je je iPhone, iPad en iPod touch met nog meer plezier gebruikt.

Meer informatie

Berichten.
LOL, luid en duidelijk.

Met Berichten kun je de banden met je familie en vrienden nog eens extra aanhalen. Met één tikje voeg je een gesproken boodschap toe aan een gesprek. Of stuur een video naar je vrienden, zodat zij zien wat jij op dat moment ziet. En als je je locatie deelt, weten anderen meteen waar jij bent.

Meer informatie

Delen met gezin.
Voortaan heb je nog meer met elkaar gemeen.

Met Delen met gezin deel je heel gemakkelijk je aankopen uit de iTunes Store, iBooks Store en de App Store met tot wel zes gezinsleden. Als één iemand uit het gezin een nummer, film of app koopt, kan de rest van het gezin meteen meegenieten. Delen met gezin maakt het makkelijker dan ooit om foto’s en locaties te delen, een gezinsagenda bij te houden en veel meer.

Meer informatie

iCloud Drive.
Alle mogelijke
bestanden. Op al je apparaten.

Het goede nieuws: je kunt overal aan al je documenten werken. Het slechte nieuws: je kunt overal aan al je documenten werken. iCloud Drive biedt toegang tot presentaties, pdf-bestanden, afbeeldingen en nog veel meer. Vanaf al je apparaten, dus ook je Mac of pc.

Meer informatie

Gezondheid.
Een compleet nieuwe manier om gezondheids- en fitnessinformatie te gebruiken.

Voortaan praten je activiteitstracker, hartslagmeter en andere gezondheids- en fitnessapps met elkaar. En zo hollen ze nog harder voor jouw gezondheid. Alle informatie is in een handomdraai op één overzichtelijk dashboard te bekijken.

Meer informatie

iPhone, iPad en Mac. Erg aan elkaar gehecht.

Voor mensen met meerdere Apple apparaten wordt het allemaal nog mooier. Voortaan kun je op het ene apparaat aan een e‑mail beginnen en op het andere apparaat de draad weer oppakken. En iPhone-gebruikers kunnen hun Mac of iPad gebruiken om een oproep te beantwoorden of een sms-bericht te versturen.

Meer informatie

Spotlight.
Slimmer dan ooit tevoren.

Soms zoek je een contactpersoon of een app. En soms ben je op zoek naar antwoorden. Spotlight heeft zijn zoekresultaten uitgebreid met Wikipedia-artikelen, plaatsen in de buurt, veelbesproken nieuws en meer. De app is zelfs zo slim dat hij aan de hand van de context en jouw locatie alleen de meest relevante informatie geeft.

Meer informatie

App-ontwikkelaars zullen je versteld doen staan.

Voor ontwikkelaars is iOS 8 de belangrijkste release sinds de introductie van de App Store. Met de nieuwe tools die we beschikbaar stellen, kunnen ze hun apps dieper in het systeem integreren en nog beter gebruikmaken van iCloud, Touch ID en meer. Dus binnenkort zie je een nieuwe generatie apps en games waarmee je ongekende dingen kunt doen.

Meer informatie

Ontwikkelaars – en hun iOS-apps – hebben onze manier van communiceren, leren, werken en leven behoorlijk veranderd.

Bekijk de film ‘De apps van je leven’

iOS 8 is een prima zakenpartner.

iPhone en iPad zijn inmiddels niet meer weg te denken van de werkvloer. Dat komt omdat ze in ons dagelijks leven zo populair zijn. En met iOS 8 komen daar geweldige nieuwe voorzieningen bij op het gebied van beveiliging, productiviteit en apparaatbeheer.

Meer informatie