Keynote voor iOS

Presentaties om naar uit te kijken.

In Keynote voor iOS maak je verrassend mooie presentaties. Gewoon met je vingers. Met handige tools en fraaie effecten komen je ideeën helemaal tot leven. Schakelen tussen je Mac en je iOS‑devices gaat moeiteloos. Ook samenwerken met mensen die Microsoft PowerPoint gebruiken is geen probleem.

Krachtige creatieve tools

Grootse ideeën verdienen een grootse show.

Altijd al een presentatie willen maken waarmee je iedereen verrast? Met de slimme visuele tools lukt het altijd. Wil je ter plekke een foto maken voor in je presentatie, dan hoef je Keynote niet te sluiten. Weerspiegeling en een fotolijstje toevoegen is al net zo simpel. Of een paar interactieve grafieken. En met filmische overgangen maak je je presentatie helemaal af. Je kunt zelfs multitasken met de drie nieuwe split-screenweergaven in iOS 9 op je iPad. Keynote weet er wel raad mee. En hoe.

Helder concept

Iedereen kan een showtje weggeven.

Meteen vanaf het begin weet je dat het wel goed komt met je presentatie. De intuïtieve interface wijst zich vanzelf, alleen de tools die je nodig hebt staan in beeld. Alles is geoptimaliseerd voor Multi‑Touch. En als je een toetsenbord op je iPad aansluit, bespaar je tijd met handige toetscombinaties. De app is helemaal berekend op de 64‑bits prestaties van iOS 9. Dus het werkt lekker vlot, hoe groot of hoe zwaar je presentatie ook is.

Grootse grafieken

Je data in de hoofdrol.

Als je data wilt duiden, heb je vaak meer aan één grafiek dan aan duizend woorden. Er is heel veel mogelijk: alle soorten diagrammen, grafieken en tabellen. Zelfs 3D en animatie. Bovendien kun je de grafieken interactief maken om extra aandacht te vestigen op de belangrijkste punten van je verhaal. Het kost je nauwelijks moeite, maar het effect is maximaal.

Keynote overal

Teamwork. Tussen al je devices.

Je werkt vast niet altijd op één plaats en gebruikt waarschijnlijk ook meer dan één apparaat. Dat geldt ook voor Keynote. Presentaties die zijn gemaakt op je Mac zien er op je iPhone of iPad exact hetzelfde uit. En andersom. Je werk overzetten naar een van je andere devices is kinderspel. En het is zelfs mogelijk om je presentaties via het web te openen en ze daar te delen of er samen met iemand anders aan te werken.

Makkelijk delen

Vergroot je publiek.

Het is in Keynote heel eenvoudig om je presentatie met anderen te delen. Stuur via de knoppenbalk je bestand door. Of deel een link naar je presentatie met wie je maar wilt. Dan zwerven er ook niet allerlei vage bestanden rond. Je kunt zelfs werken aan bestanden die op een server van een andere leverancier staan. Of je presentaties versturen via bijvoorbeeld Gmail of Dropbox. Dat werkt een stuk beter. En het werk wordt er uiteindelijk ook beter van.

Microsoft PowerPoint-vriendelijk

Je hoeft niet in Office te werken om met Office te werken.

Werk je samen met iemand die Microsoft PowerPoint gebruikt? Keynote doet daar niet moeilijk over. Je kunt Keynote‑documenten namelijk bewaren als PowerPoint-bestand. Of een PowerPoint-document in Keynote importeren en bewerken. De meest gebruikte functies van PowerPoint worden ondersteund. Je kunt dus zonder problemen aan hetzelfde project werken. Ook al gebruik je niet dezelfde app.

Lees meer over de compatibiliteit met Microsoft PowerPoint