Kaarten. Kaarten slaat een nieuwe weg in.

Met Kaarten krijg je de beschikking over stapsgewijze routebeschrijvingen, interactieve 3D-weergaven en de waanzinnige Flyover-functie. Alles in een op vectoren gebaseerde interface, zodat je moeiteloos een andere schaal kunt kiezen of kunt inzoomen. Bovendien krijg je nu ook reisadvies voor het openbaar vervoer.

Ov

Deze nieuwe functie geeft reisinformatie voor trein, bus, tram, metro en boot. Alle lijnen, haltes en stations zie je direct op de kaart. Voor elke stad ziet de weergave er anders uit. Op het scherm zie je hetzelfde als op de echte borden en je weet altijd waar de dichtstbijzijnde metro-ingang is. Bij het plannen van een route tover je in een handomdraai de dienstregeling en een duidelijke routebeschrijving tevoorschijn. Of je vraagt Siri om de weg te wijzen.2

Kijk waar Ov beschikbaar is

Verkeer

Met Kaarten beschik je over actuele verkeersinformatie om je geschatte aankomsttijd te berekenen. Kaarten geeft informatie over vertragingen, zodat je kunt zien of je een tijdelijke opstopping of een langdurige file tegemoet rijdt. En als het verkeer ergens vastzit, geeft Kaarten je alternatieve routes om tijd te besparen.

Flyover

Bekijk een selectie van grote steden van bovenaf met fotorealistische, interactieve 3D-weergaven. Door in te zoomen, te pannen, te draaien en te kantelen, ontdek je de beste plekken van de stad in hoge resolutie.

Kijk waar Flyover beschikbaar is

iCloud

Als je iets leest over een geweldige nieuwe plek – zoals een nieuw restaurant of een leuk festival – sla je die op als bladwijzer in Kaarten. Zo hoef je niet alles zelf te onthouden. Kaarten doet het voor je. iCloud bewaart de locaties die je als bladwijzer hebt opgeslagen op je Mac, iPad, iPhone of iPod touch.3 Met iCloud kun je ook direct een plattegrond naar je iPhone sturen vanaf je Mac met OS X Mavericks of hoger. Als je op beide apparaten bent aangemeld bij iCloud, verschijnt je telefoon in het deelmenu op je Mac. Dus je kunt je reis plannen op je Mac en daarna de stapsgewijze navigatie gebruiken op je iPhone.