Kaarten. Kaarten slaat een nieuwe weg in.

Kaarten is door Apple compleet opnieuw ontworpen en biedt nu gesproken, stapsgewijze routebeschrijvingen, interactieve 3D-weergaven en de verbluffende Flyover-functie.1 Alles in een op vectoren gebaseerde interface, zodat je moeiteloos een andere schaal kunt kiezen of kunt inzoomen.

Ontworpen voor iOS 8

Kaarten heeft een schermvullende weergave en benut zo elke pixel van het grote en mooie Retina-display. Kaarten maakt ook optimaal gebruik van de omgevingslichtsensor in je iOS-apparaat. Dus als je ergens bent waar het slecht verlicht is of als je ’s nachts in de auto zit, zie je een versie van de kaart die prettig is voor je ogen. Nu alles nog gemakkelijker te lezen is, wordt het een stuk lastiger om te verdwalen.

Verkeer

Met Kaarten beschik je over actuele verkeersinformatie om je geschatte aankomsttijd te berekenen. Kaarten geeft informatie over vertragingen, zodat je kunt zien of je een tijdelijke opstopping of een langdurige file tegemoet rijdt. En als het verkeer ergens vastzit, geeft Kaarten je alternatieve routes om tijd te besparen.

Flyover

Bekijk een selectie van grote steden van bovenaf met fotorealistische, interactieve 3D-weergaven. Door in te zoomen, te pannen, draaien en kantelen, leer je de stad en interessante locaties goed kennen – in hoge resolutie.

iCloud

Als je iets leest over een geweldige nieuwe plek – zoals een nieuw restaurant of een geweldig festival – sla je die op als bladwijzer in Kaarten. Zo hoef je niet alles zelf te onthouden. Kaarten doet het voor je. iCloud bewaart de locaties die je als bladwijzer hebt opgeslagen op je Mac, iPad, iPhone of iPod touch.2 Met iCloud kun je ook direct een kaart naar je iPhone sturen vanaf je Mac met OS X Yosemite. Als je op beide apparaten bent aangemeld bij iCloud, verschijnt je telefoon in het deelmenu op je Mac. Dus je kunt je reis plannen op je Mac en daarna de stapsgewijze navigatie gebruiken op je iPhone.