Numbers voor iOS

Een uitstekende formule
voor spreadsheets.

Met Numbers voor iOS zijn slimme spreadsheets pas het begin. Elke sheet krijgt maximaal de ruimte. Voeg met een paar tikken interactieve diagrammen, tabellen en afbeeldingen toe en breng je gegevens helemaal tot leven. Schakelen tussen je Mac en je iOS‑apparaten gaat moeiteloos. En je kunt zonder problemen samenwerken met mensen die Microsoft Excel gebruiken.

Krachtige creatieve tools

Presenteer alleen nog maar mooie cijfers.

Spreadsheets hoeven echt niet saai te zijn. Daarom begin je in Numbers met een leeg werkgebied, en niet met een eindeloos raster. Wil je ter plekke een foto maken om in je spreadsheet op te nemen, dan hoef je daar Numbers niet voor te verlaten. Daarna kun je je eigen lettertypen kiezen en celranden opmaken. Of tabellen toevoegen, ze groter of kleiner maken en er stijlen op toepassen.
Sleep alles wat je nodig hebt naar je werkgebied. En voor je het weet is je begroting een kunstwerk.

Helder concept

Ook jij hebt een wiskundeknobbel.

Numbers heb je zo onder de knie. De besturingselementen zijn geoptimaliseerd voor Multi-Touch, zodat alles soepel werkt. En dankzij de gebruiksvriendelijke interface vind je de juiste tools nog sneller. De slimme zoomfunctie op iPhone en iPod touch zoomt automatisch in op de cellen die je bewerkt. Alles wordt aangedreven door een geavanceerde reken-engine die optimaal profiteert van de 64‑bits architectuur van iOS 8. Dus voor je het weet ben je klaar.

Slimme tools

Word een rekenwonder.

Numbers ondersteunt meer dan 250 functies. En dankzij de slimme tools is het gebruik daarvan makkelijker dan je denkt. Voer met een paar tikken je gegevens in en laat ’m met één druk op de knop complexe calculaties maken. Je kunt erop rekenen dat het voor jou ook een makkie is.

Je data in beeld

Slimmere manieren om naar de cijfers te kijken.

In Numbers kun je je gegevens op dynamische wijze visualiseren. Zo kun je patronen, trends en relaties herkennen. Wanneer je de indrukwekkende diagrammen, grafieken en tools gebruikt, verandert kijken vanzelf in begrijpen.

Numbers waar je maar wilt

Teamwork. Tussen al je apparaten.

Je werkt vast niet altijd op één plek en gebruikt waarschijnlijk ook meer dan één apparaat. Dat geldt ook voor Numbers. Spreadsheets die zijn gemaakt op je Mac zien er op je iPhone of iPad exact hetzelfde uit. En andersom. Bovendien is het overzetten van je werk naar een van je andere apparaten kinderspel. Het is zelfs mogelijk om je spreadsheets via het web te openen en ze daar te delen of er samen met iemand anders aan te werken.

Makkelijk delen

Iedereen telt mee.

Numbers maakt het mogelijk om nauw samen te werken met collega’s, ook als ze ver weg zijn. Je hoeft alleen maar op de Deel-knop te tikken om je bestand door te sturen. Of deel een link naar je spreadsheet met wie je maar wilt. Je kunt zelfs werken aan bestanden die op een server van een andere leverancier staan. Of je spreadsheets versturen via bijvoorbeeld Gmail of Dropbox. Dat betekent dat iedereen dezelfde spreadsheet bekijkt én wijzigt. Dat is pas echt samenwerken.

Microsoft Excel-vriendelijk

Je hoeft niet in Office te werken om met Office te werken.

Werk je samen met iemand die Microsoft Excel gebruikt? Numbers doet daar niet moeilijk over. Je kunt Numbers‑spreadsheets namelijk bewaren als Excel-bestand. Of een Excel-spreadsheet in Numbers importeren en bewerken. De meest gebruikte functies van Excel worden ondersteund. Je kunt dus zonder problemen aan hetzelfde project werken. Ook als je niet dezelfde apps gebruikt.

Meer informatie over de compatibiliteit met Microsoft Excel