Licht. Zwaargewicht.

Zo veelzijdig dat je hem nooit meer wilt neerleggen. Zo licht dat het ook niet hoeft.

18% dunner
6,1 mm dun
437 gram

Voor iPad is ons doel altijd enigszins tegenstrijdig geweest: maak een apparaat met oneindig veel mogelijkheden dat tegelijkertijd zo dun en licht is, dat je bijna zou vergeten dat je hem in je handen hebt. Een apparaat waarmee je geweldige dingen kunt doen, zonder dat hij in je weg zit.

Niet alleen dunner. Nog mooier ook.

Om iPad Air 2 zo bizar dun te krijgen, hebben we eerst het Retina-display onder handen genomen en de oorspronkelijke drie lagen teruggebracht tot één. Zo werd het display niet alleen dunner, maar ook beter. Kleuren komen nog beter tot hun recht en het contrast is groter. We hebben bovendien een antireflectie­coating aangebracht, waardoor iPad Air 2 een van de minst spiegelende tablets ter wereld is.

9,7 -inch display
2048 x 1536 resolutie
3,1 miljoen pixels
264 pixels per inch

Massa’s kracht. In een minimale vorm.

64-bits architectuur
2,5x snellere GPU
40% snellere CPU
TOT 10 UUR BATTERIJ

iPad Air 2 is niet alleen dunner, maar ook een stuk sneller. Hiervoor ontwikkelden we de A8X-chip. Die levert aanzienlijk betere systeem- en grafische prestaties dan zijn voorganger. Sterker nog: met zijn 64-bits architectuur doet iPad Air 2 niet onder voor de gemiddelde pc. En hij springt ook nog eens heel zuinig om met energie, waardoor de batterij tien uur lang meegaat, en jij de hele dag kunt werken, gamen of shoppen.1

Ingenieuze beveiliging. Je hebt het letterlijk in
de vingers.

iPad Air 2 is voorzien van onze baanbrekende Touch ID-technologie. Die zorgt voor een ongeëvenaarde beveiliging dankzij het beste wachtwoord dat je kunt bedenken: je vingerafdruk. Dus je ontgrendelt je iPad Air 2 voortaan met één aanraking. Maar daar blijft het niet bij. Met Touch ID kun je ook veilig winkelen in iTunes, iBooks en de App Store.

Twee geweldige camera’s. Slim vermomd als iPad.

De iSight-camera in iPad Air 2 bevat geavanceerde optica, een verbeterde sensor en een krachtige, door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor. Bovendien kun je kiezen uit functies als de panorama-, timelapse-, slowmotion-, burst- of timermodus. Ook de FaceTime-camera aan de voorkant is onder handen genomen. Dankzij de betere sensor en grotere pixels levert die nog beter beeld bij weinig licht. Het resultaat? Al je foto’s, filmpjes, videogesprekken én selfies zien er waanzinnig goed uit.

Snelle draadloze verbindingen.

Wifi op iPad Air 2 is snel: meer dan twee keer zo snel als de vorige generatie. Daardoor kosten dingen als films downloaden en video’s streamen minder tijd. En het Wi‑Fi + Cellular-model bevat snellere, geavanceerdere 4G LTE-technologie.2 Met Apple SIM kun je bovendien snel en gemakkelijk een abonnement kiezen in meer dan 100 landen en regio’s, gewoon vanaf je device. Je hebt dus altijd en overal een snelle verbinding.

Apps gemaakt voor iPad.
En alles wat je ermee wilt doen.

Bij iPad Air 2 krijg je allerlei apps voor de dingen die je iedere dag doet. Zoals internetten, mailen, films en foto’s bewerken, rapporten schrijven of een boek lezen. En de App Store bevat nog eens honderdduizenden apps die speciaal zijn gemaakt voor het grote Retina-display (en dus geen uitvergrote smartphone-apps zijn). Dus of het nu gaat om fotograferen, gamen, reizen of budgetteren, er is altijd een app die je verder helpt.

iOS 10 en iPad.
Krijgen meer voor elkaar, omdat ze voor elkaar gemaakt zijn.

iPad Air 2 is voorzien van iOS 10, het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld. Met verbeterde apps en features zoals Slide Over, Split View en Beeld-in-beeld, kun je snel en simpel multitasken in iOS 10. Dus of je nu je berichten checkt terwijl je een e-mail typt of een presentatie maakt terwijl je voetbal kijkt, met iOS 10 haal je meer uit je iPad dan ooit.

Lees meer over iOS

Beschermhoezen voor iPad Air 2.

Met een Smart Cover of Smart Case is elke pixel van je iPad Air 2 goed beschermd. Smart Covers zijn verkrijgbaar in zeven kleuren en zijn gemaakt van sterk polyurethaan. Smart Cases zijn gemaakt van luxe anilineleer en beschermen zowel de voor- als de achterkant van je iPad.

Lees meer over accessoires