Tik eens iets leuks op de kop.

Maak iets moois, maak iets nuttigs, en maak lol. Met meer dan 500.000 apps tover je je iPad om tot alles wat je maar wilt.* Dit zijn een paar van onze aanraders.

Gemaakt voor iPad. En met niets te vergelijken.

Iedereen is enthousiast over het gebruik van apps op iPad. En dat is niet voor niets. Het zijn niet gewoon iPhone-apps die passend zijn gemaakt voor een groter display. Ze zijn ontworpen voor een optimaal gebruik van de specifieke mogelijkheden van iPad. En dat zijn er nogal wat.

Speciaal ontworpen voor iPad

Op de meeste tablets zijn de apps gewoon opgerekte versies van telefoon-apps. Maar iPad-apps zijn speciaal ontworpen voor iPad. Elke pixel op het indrukwekkende Retina-display wordt volop benut voor een ongekende gebruikerservaring. En alleen iPad-apps kunnen optimaal gebruikmaken van alle andere geweldige ingebouwde technologieën in iPad, zoals de A7-chip, de versnellingsmeter, de gyroscoop en het kompas.

Eén betrouwbare bron

De iTunes Store is ’s werelds grootste en meest betrouwbare winkel voor apps en amusementsproducten. De Store is gemakkelijk te doorzoeken, zodat je snel vindt wat je zoekt. En tijdens het zoeken kom je vast ook andere geweldige apps tegen. Veel apps zijn als eerste in de App Store te vinden. Nog voordat ze ergens anders verkrijgbaar zijn. En elke app is beoordeeld door Apple. Zo ben jij beschermd tegen malware en zijn al je downloads gegarandeerd veilig.

Categorieën

Kijk eens in categorieën als Zakelijk, Sociaal netwerken of Productiviteit en je ontdekt al snel nieuwe apps. Elke categorie is weer onderverdeeld in secties, zoals Nieuw en What’s Hot. Leuke of handige apps zijn dus snel gevonden.

Zelfs het updaten heeft een update gekregen.

De App Store werkt al je apps nu bij zodra dat nodig is. In de Store vind je moeiteloos apps die relevant zijn voor je huidige locatie. En je kunt categorieën met apps bekijken die geschikt zijn voor je kinderen.

Altijd up-to-date

iOS 7 houdt al je apps automatisch up-to-date. Je hoeft ze dus niet meer handmatig bij te werken. Je kunt er zelfs voor kiezen materiaal voor apps automatisch op de achtergrond te laten bijwerken via Wi‑Fi of mobiele netwerken.

Apps vlakbij

Stel, je bent in het Louvre. Dan zie je met één tikje op ‘Vlakbij’ een overzicht met apps die op dat moment handig kunnen zijn. Van de apps van het museum zelf tot reisgidsen en nog veel meer.

Apps voor kinderen

De nieuwe Kinderen-categorie helpt leerkrachten en ouders makkelijk leeftijdsgerelateerde apps te vinden. De apps worden beheerd door onze editors, die de App Store nalopen en zoeken naar de beste apps voor elke leeftijdsgroep tot elf jaar.

Zoveel mensen, zoveel apps.

Alles noteren, je financiën in de gaten houden of even een game spelen in de pauze. Wat je ook met je iPad wilt doen, grote kans dat er een app voor is.

Zakelijk

iPad is volledig bedrijfsklaar. Er zijn talloze zakelijke apps om presentaties te maken, projecten te beheren, financiën bij te houden, enzovoort.

Bekijk in de App Store

Onderwijs

Met de slimme onderwijsapps blijf je bij met je studie of begin je aan een nieuwe cursus.

Bekijk in de App Store

Amusement

Geniet van de show. Of vind ontelbare andere manieren om jezelf te vermaken. Deze apps staan garant voor urenlang kijkplezier.

Bekijk in de App Store

Gezin en kinderen

Elke avond wordt gezellig met de talloze interactieve apps voor jong en oud.

Bekijk in de App Store

Financiën

Begrotingen opstellen of facturen betalen doe je met financiële apps die overal rekening mee houden.

Bekijk in de App Store

Eten en drinken

Stevige trek? Dorst? Of allebei? Ontdek nieuwe recepten, drankjes en de allerbeste keukengeheimen.

Bekijk in de App Store

Games

Dankzij het indrukwekkende Retina-display is iPad het ultieme game-apparaat. Van first-person shooters tot strategiegames, het is er allemaal.

Bekijk in de App Store

Gezondheid en fitness

Op zoek naar motivatie? Je kunt direct aan de slag met apps om een workout te plannen, pondjes te verliezen en je spieren te versterken.

Bekijk in de App Store

Lifestyle

Ga op zoek naar het ideale recept voor de vrijdagavond. Bekijk of het zaterdag goed zeilweer is. Er is altijd wel een app speciaal geschikt voor jou.

Bekijk in de App Store

Muziek

Met apps voor het ontdekken van nieuwe muziek of om zelf muziek te maken hoef je je nooit te vervelen.

Bekijk in de App Store

Nieuws

Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws en het weer met apps speciaal voor jouw regio, jouw land en jouw wereld.

Bekijk in de App Store

Foto en video

Foto’s nemen, video’s maken: laat het zien en deel het. Met foto- en video-apps kun je alles vastleggen zoals jij het wilt.

Bekijk in de App Store

Productiviteit

Je handen staan niet stil met deze productiviteitsapps waarmee je je zaakjes regelt en dingen voor elkaar krijgt.

Bekijk in de App Store

Sport

Wat je favoriete sport ook is, er zijn altijd apps waarmee je de wedstrijd van dichtbij kunt bekijken. En je eigen vaardigheden kunt verbeteren.

Bekijk in de App Store

Reizen

Van hier tot Tokio. Met iPad en deze reisapps kom je nog eens ergens.

Bekijk in de App Store