iPad Air met Wi‑Fi + Cellular.

Wi‑Fi is in alle iPad Air-modellen geïntegreerd. Als je op meer plaatsen een internetverbinding wilt hebben, kies je een model dat alle beschikbare mobiele datanetwerken ondersteunt.

Verbinding met snelle mobiele netwerken.

iPad Air ondersteunt in de hele wereld snelle mobiele datanetwerken.* Dat betekent dat je ongelooflijk snel materiaal kunt downloaden, video kunt streamen en kunt internetten.

In alle uithoeken van de wereld.

Met iPad Air kun je overal ter wereld verbinding maken met snelle netwerken, zonder dat je daar een langlopend abonnement voor nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen om pas een abonnement te nemen op het moment dat je dat echt nodig hebt. En wil je in het buitenland tijdelijk gebruikmaken van een lokale provider, dan is ook dat mogelijk. Je neemt gewoon een kortlopend abonnement, plaatst de simkaart en klaar ben je.

iPad als personal hotspot.

Als je provider dat ondersteunt, kun je de mobiele dataverbinding van iPad Air instellen als hotspot voor andere mobiele apparaten. En dankzij de lange gebruiksduur van de batterij kun je met iPad Air lekker lang online zijn. Dus ben je met je vrienden in het park of zit je met je gezin op de camping, dan kun je iedereen internettoegang geven via de mobiele dataverbinding van je iPad Air.