Met Touch ID.

Handenvol innovatie. En toch past ’ie in één hand.

iPad mini was altijd al klein, snel en ongelooflijk handig. En nu is hij weer verder verbeterd. Met Touch ID, iOS 8 en de nieuwe gouden uitvoering. Je zult zien dat je iPad mini nog minder makkelijk weglegt.

Meer informatie over het design

Beveiliging gebaseerd op een uniek ontwerp: je vingerafdruk.

iPad mini 3 is voorzien van onze baanbrekende Touch ID-technologie. Die zorgt voor een ongeëvenaarde beveiliging dankzij het beste wachtwoord dat je kunt bedenken: je vingerafdruk. Dus je ontgrendelt je iPad mini voortaan met één aanraking. Maar daar blijft het niet bij. Met Touch ID kun je ook veilig winkelen in iTunes, iBooks en de App Store.

Meer informatie over Touch ID

Architectuur van desktopklasse.
Maar dan zonder de desktop.

Laat je niet foppen door z’n afmetingen. iPad mini 3 bevat een A7‑chip met 64‑bits architectuur van desktopklasse. De A7 levert een uitzonderlijke rekenkracht, zonder dat dit ten koste gaat van de batterijduur. Kortom: pure power die je overal mee naartoe neemt.

Meer informatie over de prestaties

FaceTime HD- en iSight-camera’s. Alle reden om te lachen.

Wil je filmpjes en foto’s die ongelooflijk scherp en kraakhelder zijn? iPad mini 3 heeft alles wat je nodig hebt. Inclusief nieuwe iOS 8-functies als de panorama- en timelapse-modus. Zo worden je foto’s en video’s net zo legendarisch als het moment zelf. En wat helemaal mooi is: je ziet dezelfde prachtige beeldkwaliteit terug tijdens je videogesprekken.

Meer informatie over de camera’s

Geavanceerde draadloze voorzieningen. Voortaan doe je meer op meer plaatsen.

Met iPad mini 3 profiteer je van snellere verbindingen. Op meer plekken dan ooit. Dankzij de twee antennes en MIMO-technologie beschik je op iPad mini over een ongelooflijke wifisnelheid. En het Wi‑Fi + Cellular-model ondersteunt de snelste mobiele netwerken ter wereld - inclusief 4G LTE-netwerken.* Dat betekent supersnel downloaden, streamen en surfen. En razendsnel bestanden delen via AirDrop.

Meer informatie over de draadloze voorzieningen

Apps gemaakt voor iPad. En alles wat je ermee wilt doen.

Bij iPad mini 3 krijg je allerlei apps voor de dingen die je iedere dag doet. Zoals internetten, mailen, films en foto’s bewerken, rapporten schrijven of een boek lezen. En de App Store bevat nog eens honderdduizenden apps die speciaal zijn gemaakt voor het grote Retina-display (en dus geen uitvergrote smartphone-apps zijn). Dus of het nu gaat om fotograferen, gamen, reizen of budgetteren, er is altijd een app die je verder helpt.

Meer informatie over apps

iOS 8 en iPad mini 3. Een geweldig stel.

iOS 8 is het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, vol nieuwe mogelijkheden die iPad mini 3 onmisbaar maken. Met Continuïteit kun je op het ene apparaat iets beginnen en het afmaken op het andere. Met Delen met gezin stel je je films, boeken, muziek en apps aan maximaal zes gezinsleden beschikbaar. En met iCloud Drive kun je elk type bestand veilig bewaren, zodat je er vanaf elk apparaat bij kunt. Sterker nog: elke functie van iOS 8 is ontworpen om soepel samen te werken met iPad mini. En optimaal gebruik te maken van de krachtige A7-chip, supersnelle wifi en het schitterende Retina-display.

Meer informatie over iOS 8

Nieuwe cases, nieuwe kleuren, alles is gecoverd.

Met een Smart Cover of Smart Case is elke pixel van je iPad mini 3 goed beschermd. Smart Covers zijn verkrijgbaar in zeven gloednieuwe kleuren en zijn gemaakt van sterk polyurethaan. Smart Cases zijn gemaakt van luxe anilineleer en beschermen zowel de voor- als de achterkant van je iPad mini.

Meer informatie over accessoires