iPad mini met Retina-display

Klein wonder.

Prachtig 7,9-inch Retina-display. Het verschil was nog nooit zo helder.

iPad mini met Retina-display is geweldig om vast te houden. En om naar te kijken. Foto’s zijn ongelooflijk helder en gedetailleerd, tekst is superscherp en uitstekend leesbaar en de resolutie is zelfs hoger dan die van een HD-tv. Het is overduidelijk: iPad mini is van een heel ander kaliber.
Meer informatie

  • 7,9-inch display
  • Resolutie van 2048 x 1536
  • 326 pixels per inch

A7-chip. Architectuur van desktopklasse. Maar dan zonder de desktop.

Laat je niet om de tuin leiden door zijn geringe afmetingen. iPad mini bevat de nieuwe A7‑chip met 64‑bits architectuur die superprestaties levert: de systeemprocessor is tot vier keer en de grafische prestaties zijn zelfs tot acht keer sneller dan die van de vorige generatie, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksduur van de batterij. Een ongelooflijk snel en handzaam apparaat dus, waar je ook gaat of staat.
Meer informatie

Geniale apps. Alles wat je nodig hebt voor werk. Of ontspanning.

iPad-apps zijn uniek. Omdat ze speciaal voor iPad zijn ontworpen, benutten ze elke pixel van het display en komen ze volledig tot hun recht. iPad mini wordt geleverd met een aantal apps voor dingen die je elke dag doet, zoals e‑mailen en internetten. Wil je creatief of productief aan de slag, dan kun je nu iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote gratis downloaden. De App Store bevat bovendien meer dan 500.000 andere iPad-apps, die je allemaal zó kunt downloaden.2 Dankzij al die apps is voor iPad mini eigenlijk alles mogelijk. En voor jou dus ook.

Draadloos. Voortaan doe je meer op meer plaatsen.

Met iPad mini profiteer je van snellere verbindingen op meer plekken dan ooit. Doordat iPad mini nu twee antennes bevat in plaats van één en bovendien is voorzien van MIMO-technologie, is de Wi‑Fi-snelheid tot twee keer zo hoog in vergelijking met z’n voorganger. En het Wi‑Fi + Cellular-model is compatibel met meer frequenties dan ooit, dus je maakt overal ter wereld snel en gemakkelijk verbinding.3

iPad mini en iOS 7. Prachtig vormgegeven. Prachtig geïntegreerd.

iOS 7 is volledig afgestemd op de 64-bits architectuur en daarmee net zo geavanceerd als iPad mini zelf. Die dankzij nieuwe iOS 7-voorzieningen als slimmer multitasken, Bedieningspaneel en AirDrop nog gebruiksvriendelijker is geworden. iOS 7 en iPad mini zijn voor elkaar gemaakt, en dat merk je aan alles.

iPad mini Smart Cover en Smart Case. Net zo briljant als ze eruitzien.

De vernieuwde Smart Cover en nieuwe Smart Case passen perfect bij iPad mini. Ze halen ’m automatisch uit de sluimerstand als je ze opent en schakelen de sluimerstand in bij het dichtdoen. Bovendien kun je van beide een handige standaard maken als je iets wilt lezen, bekijken of typen. En ze zijn er in veel verschillende kleuren. Niet alleen heel handig dus, maar ook heel mooi.4