Het Wi‑Fi + Cellular-model van iPad mini met Retina‑display.

Wi‑Fi zit standaard op alle iPad mini-modellen. Maar als je bijna overal wilt internetten, kun je het best een model kiezen waarmee een mobiele dataverbinding mogelijk is.

Verbinding met snelle mobiele netwerken.

iPad mini ondersteunt snelle mobiele netwerken in de hele wereld.* Dat betekent dat je ongelooflijk snel kunt downloaden, video streamen en internetten.

In alle uithoeken van de wereld.

Je hoeft geen langlopend abonnement te hebben om met iPad mini overal ter wereld verbinding te maken met snelle netwerken. Je kunt er namelijk voor kiezen om pas een abonnement te nemen op het moment dat je dat echt nodig hebt. En wil je in het buitenland tijdelijk gebruikmaken van een lokale provider, dan is ook dat mogelijk. Je neemt gewoon een kortlopend abonnement, plaatst de simkaart en klaar ben je.

iPad mini als personal hotspot.

Als je provider dat ondersteunt, kun je de mobiele dataverbinding van iPad mini instellen als hotspot voor andere mobiele apparaten. En dankzij de lange gebruiksduur van de batterij kun je met iPad mini behoorlijk lang online zijn. Dus of je nu met vrienden in het park bent of met je gezin op de camping, je kunt ze allemaal internettoegang geven via de mobiele dataverbinding van je iPad mini.