Zakelijke apps worden bijzonder met iOS.

De volgende generatie zakelijke apps profiteert van de unieke mogelijkheden van iOS, zoals Extensies, iBeacon, Touch ID, Handoff en meer. Deze apps zorgen voor gestroomlijnde workflows en maken dagelijkse taken oneindig veel productiever. Ontdek de mogelijkheden en stel je voor wat die voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Extensies

Apps waarmee je meer doet.

Extensies zorgen ervoor dat apps op iPad en iPhone nog meer mogelijkheden krijgen. Terwijl je in een app werkt, kun je via iOS ook de functionaliteit en gegevens van een andere app gebruiken. Je ziet op het toegangsscherm wat er voor die dag op het programma staat en deelt gemakkelijk documenten tussen verschillende apps. Je kunt zelfs acties op maat maken om de mogelijkheden van je app uit te breiden.

Snel toegang tot de belangrijkste informatie.

In de widgets van iOS 10 zie je in één oogopslag de belangrijkste gegevens uit je apps, zonder dat je je device eerst hoeft te ontgrendelen. Swipe naar Berichtencentrum en je ziet alles staan. Ook vanaf het toegangsscherm.

Automatiseer workflows binnen al je apps.

Met Workflow kun je functies ook voor andere apps automatiseren, zodat je nog productiever bent op iPhone en iPad. Je kunt gemakkelijk workflows starten vanuit de app zelf of vanuit andere apps met behulp van de Actie-extensie van Workflow.

Moeiteloos werken met documenten.

Met behulp van extensies kunnen apps als Pages documenten rechtstreeks uit Box importeren. Hierdoor hoef je de app waarin je werkt niet meer te verlaten om je documenten op te halen.

Locatievoorzieningen

Alles draait om de context.

Locatievoorzieningen bieden de context die je nodig hebt om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Je dag wordt nog productiever wanneer je bijvoorbeeld via navigatie snel op het kantoor van een klant bent, of wanneer je automatisch locatiegegevens ophaalt tijdens een inspectie.

Werk efficiënter door slim gebruik van locatiegegevens.

Met iAuditor voer je veiligheidsinspecties snel en gemakkelijk uit. Locatievoorzieningen zorgen ervoor dat iAuditor automatisch locatiegegevens registreert, zodat je inspecties nog efficiënter verlopen.

Houd automatisch kilometers bij.

MileIQ maakt gebruik van Locatievoorzieningen en smart-drivetechnologie om je route te bepalen, automatisch kilometers bij te houden en vergoedingen te berekenen. Zo heb je je reiskostenvergoeding in een handomdraai geregeld.

Routebeschrijvingen via visuele communicatie.

Met Skitch maak je snel aantekeningen op afbeeldingen en kaarten, zodat het nog makkelijker wordt om een routebeschrijving door te geven. Met behulp van Locatievoorzieningen kun je in Skitch een kaart weergeven van je huidige locatie, waarop je vervolgens aantekeningen kunt maken.

iBeacon

De kracht van nabijheid.

Met de iBeacon-technologie kan je iOS-device signaleren of je dicht bij een bepaalde locatie bent. Dit biedt tal van mogelijkheden: van het regelen van vergaderruimtes door automatisch te detecteren of je werknemers aanwezig zijn, tot het verbeteren van de klantenservice met gepersonaliseerde berichten.

Efficiënt beheer van vergaderruimtes.

Genentech heeft een app ontwikkeld waarmee werknemers de beschikbaarheid van vergaderruimtes kunnen controleren en meteen een ruimte kunnen reserveren met hun iPhone. Met de iBeacon-technologie wordt gedetecteerd of er mensen in een vergaderruimte zijn. Zo hoeven werknemers zich nooit af te vragen of een ruimte bezet of beschikbaar is.

Genentech SignalMe

Interne bedrijfsapp

Beveiligde toegang zonder problemen.

De Usher Security-app maakt gebruik van iBeacon-technologie voor het beheer van toegang voor werknemers, waardoor andere toegangscodes of badges niet meer nodig zijn.

Usher Security

Bekijk in de App Store

Klantenservice in een nieuw jasje.

Sales Assist, een IBM MobileFirst for iOS-app, maakt gebruik van iBeacon-technologie om te zien waar in de winkel een klant zich bevindt. Winkelmedewerkers kunnen efficiëntere service bieden en gericht advies geven aan klanten met de winkelapp op hun device.

Handoff

Ga verder waar je was gebleven.

Met Handoff kun je op je ene apparaat een activiteit starten en naadloos op een ander apparaat hieraan verder werken. Dus als je de deur uitgaat terwijl je werk op je Mac nog niet af is, kun je gewoon verder gaan op je iPad of iPhone. Je hoeft alleen maar met dezelfde iCloud-account in te loggen op beide apparaten.

Je dag loopt op rolletjes.

Things maakt je dagelijkse taken gemakkelijker, zodat je snel door kunt met een volgend project. En met Handoff kun je nu een lijst maken op je iPhone, en op je Apple Watch je taken als voltooid markeren.

Onderweg vergaderen.

Met GoToMeeting kun je gemakkelijk aan een vergadering deelnemen op je iPhone of iPad als je onderweg bent. Vervolgens ga je op je Mac verder zodra je op kantoor bent.

Camera

Een foto zegt meer.

De ingebouwde camera van iPhone en iPad kun je nu op nog innovatievere manieren gebruiken. Met behulp van je camera kun je in diverse apps verrijkte visualisaties bekijken, dagelijkse taken vereenvoudigen en zelfs complexe berekeningen overbodig maken. Allemaal met één tikje.

Eenvoudig visualiseren.

Met MagicPlan hoef je alleen maar een foto te nemen om een kamer op te meten of een plattegrond te tekenen. Door attributen en aantekeningen aan een foto toe te voegen heb je binnen een paar minuten een plattegrond.

Interactie komt in een nieuw licht te staan.

Sun Seeker maakt gebruik van de camera om snel de locatie en de baan van de zon weer te geven. Zo is het makkelijker dan ooit om met lichtomstandigheden rekening te houden: of je nu in een bouwontwerp een optimale lichtval wilt bepalen, of wilt weten op welk moment van de dag je die fotosessie wilt houden.

AirPlay

Grootse ideeën zijn er om gedeeld te worden.

Een groots idee is meer waard als je het met de juiste mensen deelt. Met AirPlay op je iOS-device deel je je werk gemakkelijk draadloos via Apple TV. Een verbinding met het netwerk van je organisatie is niet eens nodig.

Presentaties in het groot.

Met Keynote is het een fluitje van een cent om een mooie presentatie te maken. En AirPlay maakt het heel eenvoudig om deze met een groep te delen. Met AirPlay stream je Keynote-presentaties draadloos van elk iOS-device naar Apple TV.

Vergaderingen op een groot scherm.

Met join.me worden vergaderingen effectiever. Waar je ook vergadert, met iPad heb je altijd een whiteboard tot je beschikking. En met AirPlay deel je je ideeën, whiteboards en presentaties probleemloos.

Laat je ideeën zien.

Met Paper kun je een nieuw productontwerp schetsen, een bedrijfsplan opstellen of handige diagrammen maken. Waar je ook bent. En met AirPlay kun je je ideeën op een groot scherm delen om de samenwerking te bevorderen en je besprekingen effectiever te maken.

Touch ID

Beveiliging binnen handbereik.

Touch ID doet meer dan alleen je iPhone of iPad ontgrendelen: je kunt er ook de veilige toegang tot je apps mee regelen. Je beveiligt je belangrijke gegevens zonder gedoe met verschillende wachtwoorden: een vingerafdruk is genoeg. Met één aanraking zorg je ervoor dat ook je meest vertrouwelijke gegevens beschermd blijven.

Naadloze beveiliging voor al je wachtwoorden.

Met 1Password creëer je een veilige opslagplaats voor al je wachtwoorden. Zo krijg je via Touch ID toegang tot websites, vertrouwelijke gegevens en meerdere identiteiten.

Aan de slag.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om met apps je bedrijf een nieuwe impuls te geven. Ga vandaag nog aan de slag met de tools van Apple om je eigen apps te bouwen of bekijk de zakelijke apps van de volgende generatie in de App Store.

Creëer nieuwe apps.

Ontdek hoe je geïntegreerde, veilige en innovatieve apps bouwt die direct kunnen worden geïmplementeerd. Bekijk de nieuwste informatie voor ontwikkelaars en ga vandaag nog aan de slag.

Lees meer over iOS-hulpmiddelen voor ontwikkelaars

Ontdek bestaande apps.

Ervaar nieuwe manieren om productiever te worden, workflows te herzien en slimmere zakelijke beslissingen te nemen met verbluffende zakelijke iOS-apps.

Bekijk nog meer apps in de App Store