Krachtige oplossingen.

Apple en IBM geven een nieuwe invulling aan mobiel ondernemen door de exponentiële kracht van bedrijfsgegevens te combineren met de meest geavanceerde mobiele technologie ter wereld. Deze wereldwijde samenwerking brengt een nieuwe generatie IBM MobileFirst for iOS-apps, die gebruikers rechtstreeks toegang geven tot big data en analytics op hun iOS-devices, waardoor hun manier van werken op revolutionaire wijze zal veranderen.

Alleen voor iOS.

Geen enkel ander mobiel platform biedt dezelfde beleving, veiligheid en betrouwbaarheid als iOS. Deze nieuwe apps zijn exclusief voor iOS gemaakt en profiteren daarom optimaal van de unieke technologieën en tools. En omdat het native apps zijn, werken ze snel, zijn ze vertrouwd in het gebruik en zorgen ze voor een optimale productiviteit.

Wat goed is voor je werknemers, is nog beter voor je klanten.

Als werknemers op het juiste moment mobiele toegang hebben tot relevante, slimme informatie op maat, leidt dat vanzelf tot een grotere klantbetrokkenheid. IBM MobileFirst for iOS-apps bevorderen merkentrouw en creëren zakelijke kansen door het bieden van een nieuwe klantbeleving.

De back-end op de voorgrond.

IBM MobileFirst for iOS-apps putten hun gegevens uit je back-endsystemen – zelfs als die oorspronkelijk niet voor het mobiele werken zijn ontwikkeld – en brengen die gegevens binnen handbereik van je werknemers via hun favoriete mobiele devices. En analytics onthouden hoe de apps worden gebruikt, waardoor de resultaten steeds beter worden.

Voor complexe problemen zijn er slimme, flexibele oplossingen.

Nooit eerder waren zoveel belangrijke bedrijfsgegevens zo toegankelijk op een mobiel device. IBM MobileFirst for iOS-apps rekenen af met pijnpunten binnen bepaalde sectoren door in hun ontwerp en functionaliteit de gebruiker centraal te stellen. En elke app kan worden aangepast aan het data-ecosysteem van je bedrijf, aan de eisen van je merk en aan je bedrijfsprocessen.

Snel resultaat.

Deze apps onderscheiden zich ook doordat ze zo snel op de markt komen. Die snelle ontwikkeling is mogelijk dankzij de krachtige tools in het iOS SDK. Door de gestroomlijnde manier waarop IBM integratie benadert, neemt de implementatie slechts een paar weken in beslag. En omdat de apps zo gebruiksvriendelijk zijn, kunnen werknemers er snel mee overweg.

Ben je klaar voor een nieuwe klasse bedrijfsapps?

Meer informatie over IBM MobileFirst
for iOS‑apps