Maak ’m echt helemaal van jou.

Van de vrolijk gekleurde iPhone 5c Case en de stijlvolle iPhone 5s Case tot de nieuwe docks: met accessoires maak je je iPhone nog persoonlijker en handiger.

Bekijk alle iPhone-accessoires

iPhone 5c Case.

Deze nieuwe hoesjes zijn net zo kleurrijk en fraai als iPhone 5c. Logisch, want we hebben ze op hetzelfde moment ontworpen. Daarom passen ze perfect. Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen, zodat er in totaal dertig opvallende kleurcombinaties mogelijk zijn. Anders dan de meeste andere hoesjes bieden ze meer dan alleen bescherming. Ze zijn ook gewoon leuk.

Bestel nu

Laat zien wie je bent.

Met zes ongekende kleuren is de iPhone 5c Case vanuit elke hoek een opvallende verschijning. Zelfs van de voorkant. Zo laat je zien wat je smaak is.

Het voelt heerlijk.

Het zachte silicone zorgt niet alleen voor een goed gevoel omdat je iPhone 5c beschermd is, het voelt ook heerlijk aan.

Ook de kleur past precies.

De pasvorm van de hoesjes is net zo goed doordacht als de kleuren. Zo zijn zelfs de volumeknoppen kleurig ingepakt. En zijn de met precisie geboorde openingen voor de camera en luidspreker exact uitgelijnd.

Binnenzijde van microvezel.

De binnenzijde van elk hoesje is afgewerkt met zacht microvezel, waardoor je iPhone 5c er als nieuw blijft uitzien.

Bekijk de foto’s

iPhone 5s Case.

De nieuwe door Apple ontworpen hoesjes zijn precies afgestemd op je iPhone 5s en hebben een buitenzijde van eersteklas leer dat luxueus oogt en aanvoelt. Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren – waaronder een (RED)™-editie. En ze zijn perfect op maat gemaakt voor je iPhone 5s. Dus ook met het hoesje eromheen blijft je iPhone lekker slank.

Bestel nu

Dat zit wel goed. Perfect zelfs.

De iPhone 5s Case is de perfecte aanvulling op je iPhone 5s. De pasvorm is optimaal. Het hoesje voelt prettig aan. En je iPhone 5s blijft als nieuw.

Een compleet nieuwe textuur.

Het eersteklas leer voelt prettig en zacht aan en biedt een optimale bescherming. En de pigmentrijke kleur bedekt niet alleen het oppervlak, maar is diep in het leer geïmpregneerd.

Strak in het pak.

Bij het ontwerp van de hoesjes is nagedacht over alle knoppen, openingen en randen van je iPhone. Het resultaat is een extreem slank profiel. Zelfs de openingen aan de onderkant zijn volgens nauwkeurige specificaties aangebracht met een hogesnelheidsboor die normaliter alleen voor printplaten wordt gebruikt.

Binnenzijde van microvezel.

De zachte binnenzijde van microvezel heeft een bijpassende kleur en zorgt ervoor dat je iPhone 5s er prachtig blijft uitzien.

Apple TV.

Met Apple TV kun je de dingen die op je iPhone staan naar je HD-tv streamen. Foto’s, homevideo’s, games, maar bijvoorbeeld ook de inhoud van je favoriete apps. Je geniet er nog meer van op het grote scherm.

Bestel nu

Docks.

Zelfs als je iPhone in het dock oplaadt, kun je ’m blijven gebruiken. Bijvoorbeeld als klok of om handsfree een videogesprek te voeren. Sluit een Lightning-naar-USB-kabel aan (afzonderlijk verkrijgbaar) en je kunt beginnen. Er is zelfs een geluidsuitvoerpoort om je stereo-installatie of luidsprekers met eigen stroomvoorziening aan te sluiten.

Apple EarPods.

De Apple EarPods hebben een betere geluidskwaliteit, met diepere en rijkere bassen. Ze zijn ongekend comfortabel en blijven stevig zitten.

Bestel nu

Apple in-ear-koptelefoon.

Uitgerust met microfoon en afstandsbediening. En ontwikkeld voor een superieure akoestische nauwkeurigheid, balans en helderheid.

Bestel nu

Apple kabels en adapters.

Lightning-naar-USB-kabel (0,5 m)

Met deze kabel kun je je iPhone aansluiten op een computer of adapter om hem op te laden en te synchroniseren. Ideaal voor op je bureau of in de auto.

Bestel nu

Lightning-naar-USB-kabel (2 m)

Met deze langere kabel hoeft je iPhone niet direct in de buurt van een computer of stopcontact te liggen. Naast je bed of op tafel kan nu ook.

Bestel nu

Apple USB-lichtnetadapter van 5 W

Met de Apple USB-lichtnetadapter van 5 W laad je je iPhone snel en efficiënt op. Thuis, op kantoor of onderweg. Hij is geschikt voor elk model iPhone, iPod of iPad mini.

Bestel nu

Lightning-naar-30-pens-adapter

Met deze adapter kun je apparaten met een Lightning-connector aansluiten op een groot aantal 30-pens-accessoires.

Bestel nu

Lightning-naar-30-pens-adapter (0,2 m)

Met deze kabel kun je apparaten met een Lightning-connector aansluiten op een groot aantal 30-pens-accessoires.

Bestel nu

Lightning-naar-VGA-adapter

Sluit je iPhone aan op een tv of display met VGA-aansluiting en je kunt video afspelen of het scherm van je iPhone synchroon weergeven.

Bestel nu

Lightning-naar-digitale-AV-adapter

Je kunt video’s van je iPhone afspelen (tot 1080p HD) of het scherm van je iPhone synchroon weergeven op je HD-tv met HDMI-aansluiting.

Bestel nu