Algemene informatie over de batterij

Alle informatie over de batterij is afhankelijk van het mobiele netwerk, de locatie, de signaalsterkte, de configuratie van de verschillende functies, het gebruik en vele andere factoren; de feitelijke resultaten kunnen afwijken. De batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen door een erkende Apple serviceaanbieder. De gebruiksduur van de batterij en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van het gebruik en de instellingen. Voor de batterijtests werden specifieke iPhones gebruikt. Meer informatie is te vinden op www.apple.com/benl/batteries en www.apple.com/benl/iphone/battery.html.

Tests gesprekstijd

Tests uitgevoerd door Apple in maart 2016 met prototypen van de iPhone SE en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De tests werden uitgevoerd met standaard­instellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk) en de wififunctie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2014 met prototypen van de iPhone 6 Plus en iPhone 6 en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De tests werden uitgevoerd met standaard­instellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk) en de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2013 met prototypen van de iPhone 5c en iPhone 5s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk) en de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in september 2011 met prototypen van de iPhone 4s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk) en de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld).

Tests stand-bytijd

Tests uitgevoerd door Apple in maart 2016 met prototypen van de iPhone SE en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk) en de wififunctie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld). Hé Siri was niet ingeschakeld. Als Siri is ingeschakeld, is de stand-bytijd op iPhone SE tot 10 dagen.

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2014 met prototypen van de iPhone 6 Plus en iPhone 6 en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De tests werden uitgevoerd met standaard­instellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk) en de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2013 met prototypen van de iPhone 5c en iPhone 5s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk) en de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in september 2011 met prototypen van de iPhone 4s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk) en de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld).

Tests internetgebruik via 3G

Tests uitgevoerd door Apple in maart 2016 met prototypen van de iPhone SE en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-3G-tests werden uitgevoerd via een 3G-netwerk met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone SE 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van de wififunctie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2014 met prototypen van de iPhone 6 Plus en iPhone 6 en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-3G-tests werden uitgevoerd via een 3G-netwerk met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone 6 Plus en iPhone 6 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaard­instellingen, met uitzondering van de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2013 met prototypen van de iPhone 5c en iPhone 5s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-3G-tests werden uitgevoerd via een 3G-netwerk met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone 5c en iPhone 5s 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in september 2011 met prototypen van de iPhone 4s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-3G-tests werden uitgevoerd via een 3G-netwerk met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone 4s 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests internetgebruik via LTE

Tests uitgevoerd door Apple in maart 2016 met prototypen van de iPhone SE en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-4G LTE-tests werden uitgevoerd via een 4G LTE-netwerk met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone SE 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van de wififunctie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2014 met prototypen van de iPhone 6 Plus en iPhone 6 en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-LTE‑tests werden uitgevoerd via een LTE‑netwerk met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone 6 Plus en iPhone 6 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaard­instellingen, met uitzondering van de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2013 met prototypen van de iPhone 5c en iPhone 5s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-LTE-tests werden uitgevoerd via een LTE-netwerk met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone 5c en iPhone 5s 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests internetgebruik via wifi

Tests uitgevoerd door Apple in maart 2016 met prototypen van de iPhone SE en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-wifi-tests werden uitgevoerd via een wifinetwerk met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone SE 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaard­instellingen, met uitzondering van de wififunctie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld), de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld) en WPA2-codering (ingeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2014 met prototypen van de iPhone 6 Plus en iPhone 6 en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-wifi-tests werden uitgevoerd met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone 6 Plus en iPhone 6 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaard­instellingen, met uitzondering van de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld), de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld) en WPA2-codering (ingeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2013 met prototypen van de iPhone 5c en iPhone 5s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-wifi-tests werden uitgevoerd met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone 5c en iPhone 5s 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld), de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld) en WPA2-codering (ingeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in september 2011 met prototypen van de iPhone 4s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De internet-via-wifi-tests werden uitgevoerd met een speciale webserver. Hierbij werden op de iPhone 4s 20 populaire webpagina’s bezocht en werd eenmaal per uur mail opgehaald. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld), de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld) en WPA2-codering (ingeschakeld).

Tests afspelen video

Tests uitgevoerd door Apple in maart 2016 met prototypen van de iPhone SE en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. Het gebruikte videomateriaal was een herhaalde film van 2 uur en 23 minuten die was gekocht bij de iTunes Store. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk) en de wififunctie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2014 met prototypen van de iPhone 6 Plus en iPhone 6 en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. Het gebruikte videomateriaal was een herhaalde film van 2 uur en 23 minuten die was gekocht bij de iTunes Store. De tests werden uitgevoerd met standaard­instellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk), de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2013 met prototypen van de iPhone 5c en iPhone 5s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. Het gebruikte videomateriaal was een herhaalde film van 2 uur en 23 minuten die was gekocht bij de iTunes Store. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk), de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in september 2011 met prototypen van de iPhone 4s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. Het gebruikte videomateriaal was een herhaalde film van 2 uur en 23 minuten die was gekocht bij de iTunes Store. De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk), de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests afspelen geluid

Tests uitgevoerd door Apple in maart 2016 met prototypen van de iPhone SE en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256-Kbps AAC). De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk), de wififunctie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2014 met prototypen van de iPhone 6 Plus en iPhone 6 en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht bij de iTunes Store (256-Kbps AAC). De tests werden uitgevoerd met standaard­instellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk), de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2013 met prototypen van de iPhone 5c en iPhone 5s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht bij de iTunes Store (256-Kbps AAC). De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk), de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).

Tests uitgevoerd door Apple in september 2011 met prototypen van de iPhone 4s en de software, op zowel gsm- als CDMA-netwerken. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers, bestaand uit materiaal geïmporteerd van cd’s met behulp van iTunes (128-Kbps AAC) en materiaal dat was gekocht bij de iTunes Store (256-Kbps AAC). De tests werden uitgevoerd met standaardinstellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk), de wifi-functie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheidsbepaling (uitgeschakeld).