Bedrijfsvoering naar een hoger plan.

Wanneer je iPhone en iOS-technologie centraal stelt in je bedrijfsstrategie, gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Een wereld waarin medewerkers met prettige apparatuur werken, waarin de productiviteit moeiteloos groeit en innovatie als vanzelf ontstaat. Met iPhone en iOS kan je bedrijf een compleet nieuwe weg inslaan.

Beter voor het bedrijfsleven dan ooit.

Met 3D Touch op iPhone 6s en nieuwe beheertools voor IT in iOS 9 gaat maximale beveiliging hand in hand met een optimale gebruikerservaring. Bedrijven beschikken over nog meer middelen om hun manier van werken te transformeren.

Bekijk de nieuwe functies in iOS 9 voor het bedrijfsleven

Ontdek zakelijke transformatie in actie.

iPhone en iOS stellen iedere werknemer in elke bedrijfstak in staat om op verbluffende nieuwe manieren te werken.

Kijk hoe bedrijven hun bedrijfsvoering naar een hoger plan tillen met iOS

Nieuwe werkwijzen met apps van de volgende generatie.

iOS-technologie staat aan de basis van een compleet nieuwe generatie apps, die bedrijven meer kracht, meer inzicht en meer mogelijkheden bieden dan ooit.

Ontdek de zakelijke apps van de volgende generatie

Apple en IBM geven een nieuwe invulling aan mobiel werken met een nieuwe serie apps die speciaal voor iOS is ontwikkeld. Wanneer de allerbeste mobiele technologie en de wereld van big data-analyse de handen ineenslaan, gebeuren er bijzondere dingen.

Ontdek de IBM MobileFirst for iOS-apps

Mobieler werken met een nieuwe IT-strategie.

Vooruitstrevende IT-organisaties transformeren hun bedrijfsstrategie met iOS. Met eenvoudige installatie, schaalbare implementatie en volledig beheer biedt iOS IT-afdelingen de mogelijkheid om werknemers in het hele bedrijf van de gewenste mogelijkheden te voorzien.

Meer informatie over iOS en de nieuwe IT

Apple en Cisco

Samenwerken om de mobiele ervaring met bedrijfsnetwerken te optimaliseren.

Lees het persbericht