Er gebeuren fantastische dingen in het bedrijfsleven.

Apple en IBM geven je toegang tot een compleet nieuwe wereld van mobiliteit met de volgende generatie apps die exclusief voor iOS zijn ontwikkeld. Apps die kunnen worden geïntegreerd in je backofficesystemen. Apps die gegevens analyseren, zodat je betere beslissingen kunt nemen en betere overeenkomsten sluit. Apps waarmee je bedrijf dingen kan doen die nooit eerder mogelijk waren. Wanneer de beste mobiele technologie samenwerkt met big data en analytische tools, gebeuren er fantastische dingen.

Bekijk de apps

Een pakkende gebruikerservaring.

Ook als je nog nooit een iPhone in handen hebt gehad, weet je meteen hoe hij werkt. iOS is namelijk ontworpen met overzichtelijkheid en gebruiksgemak als uitgangspunt. Je bent dus meteen productief en kunt e-mail versturen, de locatie van een klant bekijken, aantekeningen dicteren of collega’s sms’en. Alles is gemakkelijk, intuïtief en vanzelfsprekend, of je nu afspraken vastlegt of een opname maakt in iMessage en die met één tikje verstuurt.

Fantastische, unieke voorzieningen.

Hardware en software zijn voor elkaar gemaakt, en dat biedt je totaal nieuwe mogelijkheden. De ingebouwde apps maken optimaal gebruik van hardwarevoorzieningen als de dual‑core processor, de versnelde grafische weergave, draadloze antennes en meer. Via AirDrop kun je bijvoorbeeld met een paar tikjes contactgegevens, video’s en foto’s doorsturen naar een collega in de buurt. Via synchrone AirPlay-weergave en Apple TV kun je een groepspresentatie geven. En met FaceTime kun je externe collega’s laten zien waar je mee bezig bent.

Naadloze implementatie
van software-updates.

Omdat Apple zowel de hardware als de software ontwerpt, werken deze naadloos samen en biedt iOS een uitstekende ondersteuning voor software-updates. Wanneer tijdens de ontwikkeling van de software nieuwe functies worden toegevoegd, is op apparaten direct een update beschikbaar. Gebruikers en IT-afdelingen kunnen dus meteen aan de slag met nieuwe functionaliteit. iOS-software-updates worden op dezelfde dag gratis beschikbaar gesteld, voor verschillende ondersteunde apparaten en modellen. Gebruikers die altijd de nieuwste iOS-updates installeren, kunnen zorgeloos werken, omdat ze weten dat altijd de nieuwste beveiligingsvoorzieningen worden gebruikt. iOS verstuurt automatisch een melding wanneer het tijd is om de nieuwste versie te installeren.

iOS en de nieuwe IT.

Vooruitstrevende IT-bedrijven zetten in op productiviteit door hun medewerkers met iPhone te laten werken. Apple vereenvoudigt het beheer van iOS-apparaten in bedrijfsnetwerken, zodat IT-afdelingen zich kunnen richten op hun belangrijkste taak: medewerkers helpen om hun manier van
werken te transformeren.

Snelle, eenvoudige implementatie,
op elke schaal.

iPhone kan probleemloos binnen je organisatie in gebruik worden genomen, of het nu om apparaten in bedrijfseigendom of BYOD-apparaten gaat. iOS is bovendien zo gebruiksvriendelijk dat medewerkers hun nieuwe iPhone in een handomdraai hebben ingesteld, zodat ze meteen toegang hebben tot bedrijfsvoorzieningen.

Bekijk de technische informatie

Volledig beheer.

Dankzij iOS en ingebouwde frameworks voor MDM-oplossingen van derden kun je apparaten draadloos beheren, de toegang tot bedrijfsvoorzieningen instellen en je bedrijfsgegevens beschermen, zonder verlies van gebruiksvriendelijkheid.

Beveiliging die is geïntegreerd, niet pas achteraf toegevoegd.

iOS is standaard voorzien van geavanceerde beveiligingstechnologieën waarmee apparaten, gegevens en apps op alle niveaus kunnen worden beschermd. Een groot deel van de beveiligingsvoorzieningen is standaard ingeschakeld en behoeft geen verdere configuratie. De rest kan eenvoudig worden beheerd en naadloos worden ingepast in je organisatie, zonder dat gebruikers enige hinder ervaren. iOS zorgt voor een veilige architectuur, biedt geavanceerde voorzieningen voor de bescherming van je gegevens en geeft veilig toegang tot bedrijfsnetwerken.

Download het document over iOS‑beveiliging
Bekijk de Apple website over privacy

Productiviteit in actie.

iOS heeft het meest uitgebreide ecosysteem voor apps van alle mobiele platformen. Je hebt eindeloos veel manieren om je bedrijfsvoering te transformeren, van ingebouwde apps en kant-en-klare apps uit de App Store tot apps op maat die je intern of door een externe ontwikkelaar hebt laten maken.