Zet de beste technologie aan het werk.

Met iOS kun je nu betere resultaten boeken dan ooit. Werk samen met Apple en onze toonaangevende partners om iPad en iPhone binnen je hele organisatie in te zetten. Er is een scala aan mogelijkheden om mobiel te werken met iOS, van inkoop en financiering tot implementatie en ondersteuning.

De meest ondernemende manier van zakendoen.

Apple werkt samen met toonaangevende bedrijven op het gebied van softwarearchitectuur om iOS te implementeren in grote en kleine bedrijven. Samen doen we er alles aan om zakelijke gebruikers zoveel mogelijk gebruiksgemak te bieden op hun iPhone en iPad. Of het nu gaat om de integratie met back-endsystemen, het opzetten van een snel bedrijfsnetwerk, levenscyclusbeheer of het ontwikkelen van apps, onze partners leveren oplossingen die perfect passen bij de behoeften van ieder bedrijf.

Apple en Deloitte helpen samen bedrijven bij het definiëren, ontwikkelen en implementeren van iOS-oplossingen op maat, met behulp van een methode van Apple en EnterpriseNext-tools en ‑workshops.

Lees het persbericht

Apple en SAP bundelen hun krachten om een nieuwe invulling te geven aan de manier waarop iOS en SAP-systemen worden ingezet in het bedrijfsleven, met een nieuwe SDK, trainingen en krachtige, native apps.

Lees het persbericht

Apple en Cisco werken samen om Cisco-netwerken te optimaliseren voor iOS-devices, de geluidskwaliteit van gesprekken op iPhone nog verder te verbeteren, en geweldige samenwerkingsapps te ontwikkelen voor iOS.

Meer informatie

In samenwerking met Apple ontwikkelt IBM bedrijfsapps voor iOS die verbinding maken met back-endsystemen, geavanceerde analytics bevatten en de productiviteit van gebruikers verhogen.

Meer informatie

Ontdek fantastische bedrijfsapps.

Pak taken efficiënt aan, werk papierloos en verhoog je productiviteit met de zakelijke apps voor iOS. En met het Volume Purchase Program voor bedrijven kun je apps en boeken zoeken, in grote volumes inkopen en distribueren binnen je bedrijf.

Apps op maat.

iOS maakt het bouwen van krachtige zakelijke apps heel eenvoudig. Met behulp van de nieuwste iOS-devices, ontwikkeltools en de Swift-programmeertaal ontwikkel je geweldige apps waarmee je nog meer uit iPhone en iPad kunt halen. Apple biedt alle middelen die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Meer informatie

Moeiteloze implementatie.

Met het Device Enrollment Program (DEP) kan de IT-afdeling iPhones en iPads moeiteloos op grote schaal implementeren. Devices die zijn aangemeld, worden automatisch verbonden met de Mobile Device Management-server (MDM) van je bedrijf. Vervolgens worden de accountinstellingen, apps en toegang tot de bedrijfsvoorzieningen direct draadloos geconfigureerd.

Meer informatie

Financieringsoplossingen die bij je bedrijf passen.

Of je nu hulp nodig hebt bij leasing, betalings­mogelijkheden of je upgrade-strategie, Apple Financing heeft altijd een programma dat bij de technologische levenscyclus van je apparatuur past. Met een minimale investering vooraf blijven je Apple producten up-to-date, vermijd je compatibiliteitsproblemen en hou je de kosten in de gaten voor het onderhouden van meerdere generaties apparatuur. Zo blijft je cashflow op peil.

Meer informatie

AppleCare-ondersteuning voor iedere onderneming.

Met de hulp van AppleCare kunnen bedrijven van iedere omvang ondersteuning bieden voor al hun iOS-devices, zonder dat daar extra IT-personeel voor nodig is. Er zijn speciale AppleCare-programma’s voor de bescherming van iOS-devices, het leveren van geavanceerde IT-ondersteuning en de uitvoering van device-onderhoud ter plaatse.

Laat je bedrijf groeien met de hulp van het Apple Business Team.

Het Apple Business Team helpt je om nog meer uit je Apple producten te halen. We bieden oplossingen op maat, flexibele aankoopmogelijkheden, financieringsopties en technische expertise – en alles met ondersteuning van wereldklasse.

Ons aanbod voor het bedrijfsleven