Mobiel ondernemen. Volle kracht vooruit.

Apple en Cisco bieden de beste apps en telefonieoplossingen voor iPhone en iPad in bedrijfsnetwerken. Met de nieuwe features in iOS 10 en de nieuwste netwerksoftware en -hardware van Cisco halen bedrijven nog meer uit hun infrastructuur en beschikken ze over geweldige apps en oplossingen voor telefonie en samenwerking.

Haal alles uit je netwerk.

Apple en Cisco ondersteunen al jaren de nieuwste wifi-standaarden. En samen optimaliseren we nu ook de communicatie van iPhone en iPad met draadloze Cisco-netwerken. Zo beschikken je medewerkers overal over een uitstekende verbinding.

Snel aan de slag.

We hebben ervoor gezorgd dat iOS-devices en Cisco-netwerken elkaar herkennen. iPhone en iPad kunnen nu door middel van een snelle “handshake” contact leggen met Cisco-toegangspunten, zodat gebruikers profiteren van een optimale verbinding. Ook andere geavanceerde netwerkvoorzieningen zijn hierdoor mogelijk, zoals snelle roaming en Quality of Service (QoS).

Een netwerk dat je volgende stap voorspelt.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om werknemers overal de beste verbinding te bieden. Draadloze Cisco-netwerken gebruiken nu automatisch de 802.11-standaarden k, r en v voor iPhone en iPad. Dit betekent dat gebruikers probleemloos van toegangspunt kunnen wisselen binnen hetzelfde netwerk. Het Cisco-netwerk geeft aan iOS-devices door welke draadloze toegangspunten de beste beschikbaarheid bieden. En het wisselen van toegangspunt gaat vervolgens automatisch en zonder onderbrekingen. Apps die een stabiele netwerkverbinding vereisen, bijvoorbeeld voor telefonie of video, hebben op deze manier minder last van haperingen.

Geef je apps voorrang.

Lang niet al het dataverkeer in je bedrijf is even belangrijk. Door QoS in te schakelen voor je zakelijke iOS-apps kun je de belangrijkste apps en data voorrang geven.

De belangrijkste taken krijgen prioriteit.

Of het nu gaat om spraak, video of belangrijke bedrijfsinformatie, je kunt nu automatisch de beste netwerkvoorzieningen bieden voor iPhone en iPad. Ontwikkelaars leggen vast welke functies in hun apps, bijvoorbeeld spraak of video, moeten worden geoptimaliseerd voor het netwerk van je bedrijf. En met behulp van een eenvoudig configuratieprofiel stel je iOS-devices zo in dat een select aantal apps voorrang krijgt. Zo beschikken de belangrijkste apps altijd over de best mogelijke bandbreedte, hoe druk het ook is op het netwerk.

Al je zakelijke gesprekken op iPhone.

Gebruikers bellen graag met iPhone, omdat het vertrouwd is, eenvoudig in gebruik en altijd binnen handbereik. iOS 10 maakt naadloze integratie mogelijk tussen iPhone en apps zoals Cisco Spark. Hierdoor kunnen je medewerkers nu ook voor zakelijke telefoongesprekken hun favoriete device gebruiken.

Een eersteklas ervaring.

Cisco Spark, een samenwerkingsapp met spraak- en videofuncties, maakt gebruik van nieuwe iOS-API’s voor directe integratie met iPhone. Voor gebruikers is er geen verschil met reguliere telefoongesprekken met iPhone. Om iemand te bellen, kunnen ze gewoon op een contactpersoon tikken in hun adresboek, favorieten of lijst met recent gebelde nummers. Ze hoeven dus geen aparte app te openen. Ze kunnen ook direct vanuit het toegangsscherm gesprekken aannemen, een koptelefoon gebruiken en tussen gesprekken wisselen, of ze nu via VoIP of het mobiele netwerk bellen.

Je vaste lijn op zak.

Gesprekken doorschakelen van de vaste telefoon naar iPhone is niet meer nodig. Cisco Spark stuurt gesprekken naar iPhone én de vaste telefoon. Gebruikers kiezen zelf op welk toestel ze het gesprek aannemen. Alle binnengekomen gesprekken komen ook in één overzicht te staan, ongeacht welk toestel is gebruikt. Daarnaast is het ook nog eens voordeliger om gesprekken via het bedrijfsnetwerk te laten lopen.

Overal samenwerken.

We blijven zoeken naar nieuwe manieren om verspreide teams te helpen samenwerken. Cisco levert diverse apps voor iPhone en iPad die optimaal gebruikmaken van de netwerk- en telefonievoorzieningen van Cisco en die heel nieuwe mogelijkheden bieden voor samenwerking.

De productteams van Cisco aan het woord.

Ontdek hoe Apple en Cisco wificonnectiviteit optimaliseren, bedrijfskritische apps voorrang geven en spraak- en samenwerkingsfeatures integreren voor iPhone en iPad.

Bekijk de serie Tech Talks-interviews in iTunes

Meer van Cisco.

Ontdek hoe je nog meer uit je iOS-devices haalt met de tools van Cisco voor netwerken, telefonie en samenwerking.

Ga naar de website van Cisco