In-ear-koptelefoon van Apple

Je dacht dat je alles gehoord had.

De nieuwe Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon is ontworpen voor een uiterst nauwkeurige geluidsweergave, balans en helderheid. Dus je hoort wat je bij andere, mindere koptelefoons mist. En de grootste verrassing? Hij kost maar € 79.

Twee kunnen meer dan één

Anders dan andere kleine oortelefoons, is elk oordopje van de Apple in-ear-koptelefoon voorzien van afzonderlijke hoogwaardige drivers – een woofer voor de bastonen en het middenregister en een tweeter voor hoogfrequent geluid. Met deze afzonderlijke drivers is een nauwkeurig en gedetailleerd geluid over het hele geluidsbereik gegarandeerd. Het resultaat: je wordt ondergedompeld in de muziek en je hoort details waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Zelfs als je naar muziek luistert die je allang kent, lijkt het of je het voor het eerst hoort.

Fijn om te horen

Doordat ongewenst geluid van buiten sterk wordt verminderd, levert de Apple in-ear-koptelefoon een geluid waarin je helemaal kunt opgaan. De zachte siliconenoordopjes passen comfortabel in het oor zodat omgevingsgeluid wordt buitengesloten en je optimaal van je muziek kunt genieten. Er worden oordopjes in drie formaten meegeleverd voor een perfecte pasvorm voor elk oor. Daarnaast krijg je een handig draagetui voor de oordopjes en een doosje voor de koptelefoon zelf zodat je snoer niet in de war raakt.

Hou het schoon

Kapjes van roestvrijstaal gaas in de oordopjes beschermen de akoestische precisie-instrumenten tegen stof en vuil. Je kunt de kapjes wegnemen om ze schoon te maken of vervangen met de reserveset in de doos.

Alles onder controle

De bedieningscapsule op de kabel van het rechteroordopje is voorzien van een microfoon en drie knoppen. Met deze uitermate handige afstandsbediening kun je het volume regelen, muziek en video’s afspelen – inclusief functies voor afspelen/pauzeren en volgende/vorige – en spraakmemo’s opnemen. Ook kun je eenvoudig oproepen op je iPhone beantwoorden en beëindigen. (Zie de compatibiliteitsinformatie hieronder.)

Technische specificaties

  • Frequentiebereik: 5 Hz tot 21 kHz
  • Impedantie (bij 100 Hz): 23 ohm
  • Gevoeligheid (bij 100 Hz): 109 dB SPL/mW
  • Drivers: speciaal ontworpen tweezijdig gebalanceerde armatuur (woofer en tweeter in beide oordopjes)

Lengte en gewicht

  • Kabellengte: 1065 mm van audioaansluiting tot splitter; 330 mm naar oordopje
  • Gewicht: 10,2 gram

Aansluiting

  • 3,5-mm ingang met vier geleiders

Frequentiebereik

Met twee afzonderlijke drivers in elk oordopje is een ongelofelijk nauwkeurig, evenwichtig en gedetailleerd geluid over het hele geluidsbereik gegarandeerd.

Compatibiliteitsinformatie

De afstandsbediening en microfoon worden uitsluitend ondersteund door iPod nano (vierde generatie), iPod classic (120 GB), iPod touch (tweede generatie) en iPhone 3Gs. Audio wordt ondersteund door alle iPod-modellen.

Voor de Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon is software versie 2.0.1 vereist voor iPod classic (120 GB), versie 1.0.3 voor iPod nano (vierde generatie) en versie 2.2 voor iPod touch (tweede generatie).