Nike + iPod

Alles synchroon

Aansluiting

Na je coolingdown kun je meteen een prestatiecheck doen. Je iPod touch of iPhone 3Gs (of een nieuwer model) stuurt je hardloopgegevens namelijk draadloos naar nikeplus.com, ongeacht waar je op dat moment traint. Na je rondje zie je dan ook meteen of je vooruitgang hebt geboekt en kun je je prestatie aan een grondige analyse onderwerpen. Als je een iPod nano hebt, worden de gegevens van je wandel- of hardloopsessie naar nikeplus.com gestuurd zodra je je iPod aan je Mac of pc koppelt.

Vergelijking

Nikeplus.com houdt elke stap bij. Met de intuïtieve interface en geweldige graphics is het gemakkelijk een hardloopsessie en work-out te zien en bij te houden. Je houdt je vorderingen bij, analyseert je prestaties, verbreekt je laatste record en bekijkt hoeveel je nog verder wilt. En je controleert je snelheid, de afgelegde afstand en de calorieën die je verbrandt – per sessie, per week of per maand.

Meet je krachten

Nikeplus.com is een ontmoetingsplek voor allerlei hardloopfanaten die net als jij de beste willen zijn. Daarom kun je iemand uitdagen voor een virtuele wedstrijd. Loop een toptijd en log in op nikeplus.com om te zien of je inderdaad de snelste was.

In de flow

Blader door de muziek, afspeellijsten, work-outs en podcasts die speciaal zijn gemaakt voor Nike+ iPod, en download de turbo die je nodig hebt.

Motivatie

Het Nike Sport Music-gedeelte bevat speciale hardloopmixen van Nike, die zijn samengesteld door toptrainers en topatleten. Daar vind je ook schema’s die speciaal zijn ontwikkeld voor Nike + iPod. Elk schema, zowel voor duur- als voor snelheidstrainingen, biedt trainingstips en motiverende aanwijzingen, vergezeld van een continue muziekmix.

Inspiratie

Sport iMixes zijn afspeellijsten die zijn samengesteld door professionele trainers om je door de laatste loodjes te slepen. Je kunt ook afspeellijsten downloaden die zijn gekozen en worden ingeleid door topatleten. Vind je het makkelijker om visueel informatie tot je te nemen, dan zijn er videopodcasts beschikbaar met dynamische sporters in de hoofdrol.