Slimme vormgeving

Met het ongelofelijk dunne Apple Wireless Keyboard hou je op je bureau een zee aan ruimte over. Omdat het draadloos is, kun je het overal neerleggen: gewoon voor je computer maar bijvoorbeeld ook op schoot. Het Apple Wireless Keyboard zit standaard bij iMac, maar is ook geschikt voor elke andere Mac met Bluetooth.

Bluetooth-symbool

Bluetooth-verbinding

De Mac communiceert met het Apple Wireless Keyboard via de Bluetooth-voorzieningen die in beide apparaten zijn ingebouwd. In een paar eenvoudige stappen koppel je ze met elkaar. Vervolgens kun je het toetsenbord overal neerleggen – zolang het maar binnen bereik is – en draadloos aan de slag gaan.

Prettig voor de ogen en de handen

Je zult zien dat het toetsenbord veel minder ruimte inneemt op je bureau dan een gewoon toetsenbord, tot maar liefst 24 procent minder. Zo hou je naast het toetsenbord meer bewegingsruimte over voor je muis. Ook bij het typen merk je verschil. De platte aluminium behuizing voelt prettig aan en de toetsen reageren direct op je aanslag. Als je naast het Apple Wireless Keyboard ook nog de nieuwe draadloze Magic Mouse gebruikt, kun je helemaal genieten van een kabelvrij en opgeruimd bureau.

De functietoetsen geven met één toetsaanslag toegang tot diverse functies van de Mac zoals Mission Control en Launchpad.

Eén batterij minder maakt het verschil

Voor het Apple Wireless Keyboard heb je nog maar twee AA-batterijen nodig, eentje minder dan bij het vorige model. En dankzij de intelligente voorziening voor energiebeheer gaan de batterijen ook nog eens langer mee. Het toetsenbord wordt namelijk automatisch uitgeschakeld als je het niet gebruikt en gaat weer aan zodra je begint te typen.

Apple Battery Charger

Profiteer van de beste vooedingsbron voor je draadloze Mac-accessoires. De Apple Battery Charger wordt geleverd met zes hoogwaardige Ni-MH-batterijen (AA) die al zijn opgeladen en meteen kunnen worden gebruikt. Het opladen met de Apple Battery Charger werkt bovendien snel en gemakkelijk. Lees verder

Systeemvereisten

  • Mac met Bluetooth
  • Mac OS X versie 10.6.8 of hoger en Software-update 2.0 voor aluminium toetsenborden
  • Reeds aangesloten toetsenbord en muis voor de eerste installatie
  • Twee AA-batterijen (meegeleverd)