Kijk eens aan, FaceTime voor Mac.

Voer videogesprekken vanaf je Mac met iemand met een Mac, iPad, iPhone of iPod touch.*
Het werkt eenvoudig, het is leuk en het is net alsof de ander tegenover je zit.

Je lach draagt nu nog verder.

Met FaceTime voor Mac kun je praten en lachen met iedereen die een iPad, iPhone, iPod touch of Mac met een geïntegreerde FaceTime-camera heeft.* Dat betekent dat je nu met één klik kunt bijkletsen terwijl je de ander ziet. Een stem horen is leuk, maar met een gezicht erbij is het natuurlijk nog veel leuker.

Eindelijk ziet een telefoontje er écht goed uit.

De minuscule camera op je Mac staat garant voor grote videopret. De vensterranden en regelaars verdwijnen uit beeld, zodat je je volledig op het gesprek kunt concentreren. In de picture-in-picture-weergave kun je zien hoe de ander jou ziet. En natuurlijk is iedereen in beeld die rond het Mac-scherm staat. Als je iemand op zijn of haar iPad, iPhone of iPod touch belt, zie je alles wat er aan de andere kant gebeurt, zonder haperingen of ander ongemak.* Dus of de ander nu de camera aan de voor- of achterkant gebruikt of het toestel een kwartslag draait, FaceTime voor Mac past direct de weergave aan.

Met één klik start je een videogesprek.

FaceTime instellen op je Mac is een fluitje van een cent. Het enige wat je nodig hebt, is een Apple ID en een e-mailadres. Om een videogesprek met je beste vriendin te starten, zoek je haar gegevens in de lijst met contactpersonen. FaceTime werkt nauw samen met Contacten en Adresboek, dus je hoeft niet alle contactgegevens opnieuw in te voeren. Als je haar wilt bellen op haar iPhone, klik je op het telefoonnummer. En heeft ze een iPad, iPod touch of Mac, dan klik je op haar e-mailadres. Op haar display of scherm verschijnt een uitnodiging, en als ze die aanneemt, begint het videogesprek. Zulke persoonlijke gesprekken zijn nu dus mogelijk tussen een Mac en een iPad, een iPhone, een iPod touch of een andere Mac.

Telefoon op je Mac.

Als iemand je probeert te bellen, gaat de telefoon over op elke Mac waarop FaceTime is ingesteld, ongeacht of die voorziening actief is of niet. Je hoeft dus nooit meer na te denken over je bereikbaarheid. En wil je even geen FaceTime-telefoontjes, dan schakel je FaceTime gewoon uit.

FaceTime, altijd en overal.

Met FaceTime kun je videobellen met iedereen die een iPad, iPhone, iPod touch of Mac heeft. Zorg dus dat je klaar zit!

Voortaan zeg je 'Ha!' in HD.

Je FaceTime-gesprekken voer je in HD. FaceTime voor Mac ondersteunt nu videogesprekken tot 720p. Als je een iMac, MacBook Pro of MacBook Air hebt met een geïntegreerde FaceTime HD-camera, worden je gesprekken nagenoeg levensecht weergegeven. De FaceTime HD-camera biedt ook ondersteuning voor een breedbeeldverhouding van 16:9, dus je ouders, je opa en oma, je beste vriend en de hond passen allemaal in beeld.

FaceTime voor Mac is verkrijgbaar in de Mac App Store. Koop nu