iPhoto. Hier komen je foto’s samen. En helemaal tot leven.

Met iPhoto voor Mac haal je echt alles uit je foto’s. Je kunt je leukste foto’s moeiteloos terugvinden, sorteren en opnieuw ontdekken. Met de veelzijdige bewerkingstools tover je goede foto’s om tot geweldige. En je kunt je foto’s op allerlei manieren met anderen delen: via leuke diapresentaties, Facebook of Twitter, en zelfs via afdrukken van professionele kwaliteit, fotoboeken, kaarten en kalenders. In iPhoto vind je niet alleen al je foto’s, maar ook een schat aan mogelijkheden.

Download iPhoto voor de Mac

Ordenen. Je leven. In foto’s.

iPhoto is de ideale manier om de foto's van je leven te beheren. Je kunt je werk ordenen aan de hand van gezichten, plaatsen en gebeurtenissen. Dankzij de 64‑bits ondersteuning en andere verbeteringen in OS X Mavericks wordt alles sneller gestart en geïmporteerd en scrol je nog vloeiender. En in de schermvullende weergave komen je foto’s perfect tot hun recht.

Bewerken. De foto is klaar. Tijd om te beginnen.

Je hebt een leuk kiekje gemaakt. Nu ga je daar een geweldige foto van maken. iPhoto is uitgerust met handige bewerkingstools die heel eenvoudig in het gebruik zijn. Je kunt dus direct dramatische effecten toevoegen, de ideale belichting gebruiken, rode ogen corrigeren en oneffenheden wegwerken. Zonder dat je daarvoor eerst een handleiding moet lezen of een cursus hoeft te volgen.

Delen. Blijf waar je bent. En deel alles overal.

Om je foto’s voor het voetlicht te krijgen hoef je iPhoto niet te verlaten. Je kunt een e‑mail met een mooi thema versturen, foto’s verzenden via Berichten, je werk delen via Facebook, Twitter en Flickr, en je avonturen herbeleven met bijzondere diavoorstellingen. Met iCloud-fotodelen kun je ook bepaalde foto’s en video’s delen met de mensen die jij uitkiest.

Afdrukken. Bekijk je foto’s vanuit een nieuw perspectief. Op een nieuw formaat. Of in een nieuw boek.

Geweldige foto’s nemen is nog maar het begin. Met iPhoto kun je snel en eenvoudig prachtige fotoboeken, kalenders, kaarten en afdrukken maken, direct vanaf je Mac. Selecteer je foto’s, klik op ‘Deel’ en ga aan de slag.

Meer informatie over iPhoto-drukwerk

iCloud. Al je nieuwste foto’s. Op al je apparaten. Gedeeld met al je vrienden.

Als je een foto maakt op je iPhone, iPod touch of iPad, verschijnt die automatisch in je fotostream, de verzameling van je laatste duizend foto’s die je op al je apparaten kunt bekijken. Als je foto’s op je Mac wilt bewaren, kan iPhoto ze automatisch in je bibliotheek importeren. Je kunt ook foto’s uit je bibliotheek aan je fotostream toevoegen zodat die ook op je andere apparaten te zien zijn. En met iCloud-fotodelen kun je zelfs een gedeelde stream maken en familie en vrienden uitnodigen hun eigen foto’s, videofragmenten en opmerkingen te plaatsen, wanneer ze maar willen.

Meer informatie over iCloud-fotodelen