Keynote. Presentaties om naar uit te kijken.

Met Keynote voor Mac kun je de prachtigste presentaties maken en geven. Handige tools en fraaie effecten brengen je ideeën helemaal tot leven. Je kunt moeiteloos schakelen tussen je Mac en je iOS‑apparaten. En zonder problemen samenwerken met mensen die Microsoft PowerPoint gebruiken.

Download Keynote voor Mac Bekijk de nieuwe functies van Keynote

Krachtige creatieve tools. Grootse ideeën verdienen een grootse show.

Altijd al een presentatie willen maken waarmee je iedereen wegblaast? Met de slimme visuele tools kom je een heel eind. Voeg heel simpel foto’s en video’s toe. En reflectie. En fotokaders. Plus een paar interactieve grafieken. Maak het af met filmische overgangen. Alles wat je doet, zie je live terug. Keynote weet er wel raad mee. En hoe.

Helder concept. Iedereen kan een showtje weggeven.

Je ziet meteen dat het wel goed komt met die overtuigende presentatie. De nieuwe interface wijst zich vanzelf; alleen de tools die je nodig hebt, staan in beeld. En het programma is helemaal berekend op de 64‑bits prestaties van OS X Mavericks. Dus het werkt lekker vlot, hoe groot of hoe zwaar je presentatie ook is.

Grootse grafieken. Je data in de hoofdrol.

Als je data wilt duiden, heb je vaak meer aan één grafiek dan aan duizend woorden. Er is heel veel mogelijk: alle soorten diagrammen, grafieken en tabellen. Zelfs 3D en animatie. Bovendien kun je de grafieken interactief maken om extra aandacht te vestigen op de belangrijkste punten van je verhaal. Het kost je nauwelijks moeite, maar het effect is maximaal.

iCloud. Al je presentaties. Al je aanpassingen. Op al je apparaten.

Dankzij iCloud kun je je presentaties op elk apparaat aanmaken en bewerken. Waar en wanneer je maar wilt. iCloud werkt ook de bestanden op al je Apple apparaten bij, ongeacht waar je ze hebt aangemaakt of aangepast. En aangezien Keynote je werk automatisch tussentijds bewaart, wordt het overal bewaard. Dus de show gaat altijd door.

Het ziet er altijd goed uit. Op welk scherm dan ook.

Je kunt je presentatie opzetten op een iPad, bewerken op een Mac en afmaken op een iPhone. Keynote voor de Mac en voor iOS hebben dezelfde bestandsstructuur. Dus je documenten zien er precies hetzelfde uit, op welk scherm je ze ook opent.

Makkelijk delen. Laat wat meer van je horen.

Het is in Keynote heel eenvoudig om je presentatie met anderen te delen. Stuur via de knoppenbalk je bestand door. Of deel een link met je hele team, al je vrienden of de mensen die je volgen. Dan zwerven er ook niet allerlei vage bestanden rond. Dat werkt een stuk beter. En het werk wordt er uiteindelijk ook beter van.

Microsoft PowerPoint-vriendelijk. Je hoeft niet in Office te werken om met Office te werken.

Werk je samen met iemand die Microsoft PowerPoint gebruikt? Keynote doet daar niet moeilijk over. Je kunt Keynote‑documenten namelijk bewaren als PowerPoint-bestand. Of een PowerPoint-document in Keynote importeren en bewerken. De meestgebruikte functies van PowerPoint worden ondersteund. Je kunt dus zonder problemen aan hetzelfde project werken. Ook al gebruik je niet hetzelfde programma.