Numbers voor Mac

Een uitstekende formule
voor spreadsheets.

Met Numbers voor Mac zijn geavanceerde spreadsheets slechts het beginpunt. Elke sheet krijgt maximaal de ruimte. Je kunt interactieve diagrammen, tabellen en afbeeldingen toevoegen om je gegevens helemaal tot leven te brengen. Schakelen tussen je Mac en je iOS‑devices gaat moeiteloos. Ook samenwerken met mensen die Microsoft Excel gebruiken is geen enkel probleem. Numbers is bijgewerkt voor OS X El Capitan en veelzijdiger dan ooit.

Krachtige creatieve tools

Presenteer alleen nog maar mooie cijfers.

Spreadsheets hoeven echt niet saai te zijn. Daarom begin je in Numbers met een leeg werkgebied, en niet met een eindeloos raster. Je kunt je eigen lettertypen kiezen en celranden opmaken. Of tabellen toevoegen, ze groter of kleiner maken en er stijlen op toepassen. Sleep alles wat je nodig hebt naar je werkgebied. En gebruik de nieuwe Split View-functie in OS X El Capitan om je grafieken naast de bedrijfsstijlgids te leggen. Voor je het weet is je begroting een waar kunstwerk.

Helder concept

Ook jij hebt een wiskundeknobbel.

Numbers heb je zo onder de knie. Er zijn standaardsjablonen voor alle veelvoorkomende taken. Wanneer je ze nodig hebt, verschijnen er tips die je helpen om met het programma te werken. En dankzij de intuïtieve interface vind je de juiste tools nog sneller. Alles wordt aangedreven door een geavanceerde reken-engine die optimaal profiteert van de 64-bits architectuur van OS X El Capitan. Dus voor je het weet ben je klaar.

Slimme tools

Word een rekenwonder.

Numbers ondersteunt meer dan 250 functies. En dankzij de slimme tools is het gebruik daarvan makkelijker dan je denkt. Met een paar klikken kun je complexe berekeningen uitvoeren, gegevens filteren en optelsommen maken. Reken maar dat het voor jou ook een makkie is.

Je data in beeld

Slimmere manieren om naar de cijfers te kijken.

In Numbers kun je je gegevens op dynamische wijze visualiseren. Zo kun je patronen, trends en relaties herkennen. Wanneer je de indrukwekkende diagrammen, grafieken en tools gebruikt, verandert kijken vanzelf in begrijpen.

Numbers overal

Teamwork. Tussen al je devices.

Je werkt vast niet altijd op één plaats en gebruikt waarschijnlijk ook meer dan één apparaat. Dat geldt ook voor Numbers. Spreadsheets die zijn gemaakt op je Mac zien er op je iPhone of iPad exact hetzelfde uit. En andersom. Je werk overzetten naar een van je andere devices is kinderspel. En het is zelfs mogelijk om je spreadsheets via het web te openen en ze daar te delen of er samen met iemand anders aan te werken.

Makkelijk delen

Iedereen telt mee.

Numbers maakt het mogelijk om nauw samen te werken met collega’s, ook als ze ver weg zijn. Je hoeft alleen maar op de Deel-knop te klikken om je bestand door te sturen. Of deel een link naar je spreadsheet met wie je maar wilt. Je kunt zelfs werken aan bestanden die op een server van een andere leverancier staan. Of je spreadsheets versturen via bijvoorbeeld Gmail of Dropbox. Dat betekent dat iedereen dezelfde spreadsheet bekijkt én wijzigt. Dat is pas echt samenwerken.

Microsoft Excel-vriendelijk

Je hoeft niet in Office te werken om met Office te werken.

Werk je samen met iemand die Microsoft Excel gebruikt? Numbers doet daar niet moeilijk over. Je kunt Numbers‑spreadsheets namelijk bewaren als Excel-bestand. Of een Excel-spreadsheet in Numbers importeren en bewerken. De meest gebruikte functies van Excel worden ondersteund. Je kunt dus zonder problemen aan hetzelfde project werken. Ook al gebruik je niet dezelfde app.