Pages. Er zijn geen woorden voor deze tekstverwerker.

Pages voor Mac is een veelzijdige tekstverwerker die alles bevat wat je nodig hebt om documenten te maken die er prachtig uitzien en goed leesbaar zijn. Je kunt moeiteloos op zowel je Mac als op je iOS-apparaten werken. En zelfs zonder problemen samenwerken met mensen die Microsoft Word gebruiken.

Download Pages voor Mac Bekijk de nieuwe functies van Pages

Krachtige creatieve tools. Gewoon schrijven wordt creatief schrijven.

Vertel je verhaal met woorden of met beelden, het ziet er altijd goed uit. Stel lettertypen, stijlen en de afstand tussen letters en regels in. Je kunt een foto toevoegen en die vervolgens vergroten of verkleinen, roteren en de achtergrond verwijderen. Je kunt zelfs een interactief diagram toevoegen. Pages is complete tekstverwerkingssoftware waarmee je zorgt dat elk document makkelijk wegleest.

Helder concept. Werkt vanaf het eerste woord.

Pages biedt alles wat je nodig hebt om perfecte documenten te maken. De software is opnieuw ontworpen om alle tools op de juiste plek te zetten. Je kiest intuïtief de vormgeving en past lettertypen, stijlen en afbeeldingen daarop aan. En omdat Pages is ontworpen voor de 64-bits verwerkingskracht van OS X Mavericks, gaat alles razendsnel.

Slimme teksttools. Alles om de puntjes op de i te zetten.

Voeg citaten in met EndNote of wiskundige vergelijkingen met MathType.* Tel het aantal woorden. En hou wijzigingen bij tijdens al je revisies. Het is allemaal doodsimpel. Ook al zijn de functies zeer geavanceerd.

iCloud. Al je documenten. Al je aanpassingen. Op al je apparaten.

Dankzij iCloud kun je je documenten op elk apparaat aanmaken en bewerken, waar en wanneer je maar wilt. iCloud werkt immers de bestanden op al je Apple apparaten bij, ongeacht waar je ze hebt aangemaakt of aangepast. En aangezien Pages je werk automatisch tussentijds opslaat, wordt het ook overal bewaard. Nu kun je dus schrijven waar je maar wilt. Zonder bang te zijn ook maar één letter te kwijt te raken.

Het ziet er altijd goed uit. Op welk scherm dan ook.

Je kunt je document aanmaken op een iPad, bewerken op een Mac en afmaken op een iPhone. Pages voor Mac en voor iOS hebben dezelfde bestandsstructuur. Je documenten zien er dus precies hetzelfde uit, waarop je ze ook bekijkt.

Makkelijk delen. Laat wat meer van je horen.

Met Pages wordt informatie uitwisselen en samenwerken net zo makkelijk als schrijven. Stuur via de knoppenbalk je bestand door. Of deel een koppeling met een collega, je hele team, al je vrienden of de mensen die je volgen. Hierdoor werken je collega’s niet met verschillende versies die continu veranderen, maar zit iedereen op één lijn.

Microsoft Word-vriendelijk. Je hoeft niet in Office te werken om met Office te werken.

Werk je samen met iemand die Microsoft Word gebruikt? Pages maakt dat voor beide partijen makkelijker. Je kunt Pages-documenten namelijk bewaren als Word-bestand. Of een Word-document in Pages importeren en bewerken. De meestgebruikte Word-functies worden ondersteund. Je kunt dus zonder problemen aan hetzelfde project werken. Ook al gebruik je niet hetzelfde programma.