Pages voor Mac

Er zijn geen woorden voor deze tekstverwerker.

Pages voor Mac is een veelzijdige tekstverwerker die alles bevat wat je nodig hebt om documenten te maken die er prachtig uitzien en prettig leesbaar zijn. Bovendien is de nieuwste versie van Pages afgestemd op OS X El Capitan. Zo schakel je moeiteloos tussen je Mac en je iOS-devices. Je kunt zelfs soepel samenwerken met mensen die Microsoft Word gebruiken.

Krachtige creatieve tools

Gewoon schrijven wordt creatief schrijven.

Vertel je verhaal in woord en beeld, het ziet er altijd goed uit. Stel lettertypen, stijlen en de afstand tussen letters en regels in. Je kunt een foto toevoegen en die vervolgens vergroten of verkleinen, roteren en de achtergrond verwijderen. Of een interactieve grafiek toevoegen. En dankzij de nieuwe Split View-functie in OS X El Capitan kun je vanuit je grafische app snel een logo in je document plakken. Pages is complete tekstverwerkingssoftware waarmee je zorgt dat elk document lekker wegleest.

Helder concept

Werkt vanaf het eerste woord.

Pages biedt alles wat je nodig hebt om perfecte documenten te maken. Alle tools staan precies waar je ze verwacht. Je kiest intuïtief de vormgeving en past lettertypen, stijlen en afbeeldingen daarop aan. En omdat Pages is ontworpen voor de 64-bits verwerkingskracht van OS X El Capitan, gaat alles razendsnel.

Slimme teksttools

Alles om de puntjes
op de i te zetten.

Voeg citaten in met EndNote of wiskundige vergelijkingen met MathType.* Tel het aantal woorden. En hou wijzigingen bij. Het is allemaal heel eenvoudig. Terwijl de functies bijzonder geavanceerd zijn.

Pages overal

Teamwork. Tussen al je devices.

Je werkt vast niet altijd op één plaats en gebruikt waarschijnlijk ook meer dan één apparaat. Dat geldt ook voor Pages. Documenten die zijn gemaakt op je Mac zien er op je iPhone of iPad exact hetzelfde uit. En andersom. Je werk overzetten naar een van je andere devices is kinderspel. En het is zelfs mogelijk om je documenten via het web te openen en ze daar te delen of er samen met iemand anders aan te werken.

Makkelijk delen

Laat wat meer van je horen.

Met Pages wordt informatie uitwisselen en samenwerken net zo makkelijk als schrijven. Klik op de Deel-knop om je bestand door te sturen. Of deel een link naar je tekstbestand met wie je maar wilt. Je kunt zelfs werken aan bestanden die op een server van een andere leverancier staan. Of je documenten versturen via bijvoorbeeld Gmail of Dropbox. Daardoor werken je collega’s niet allemaal met verschillende versies die continu veranderen. En hoef je ook niet bang te zijn dat ze je bestanden niet kunnen openen. Iedereen zit op één lijn.

Microsoft Word-vriendelijk

Je hoeft niet in Office te werken om met Office te werken.

Werk je samen met iemand die Microsoft Word gebruikt? Pages maakt dat voor beide partijen makkelijker. Je kunt Pages-documenten namelijk bewaren als Word-bestand. Of een Word-bestand in Pages importeren en bewerken. De meest gebruikte Word-functies worden ondersteund. Je kunt dus zonder problemen aan hetzelfde project werken. Ook al gebruik je niet dezelfde app.