iPhoto-drukwerk. Maak van speciale momenten echt iets speciaals.

Op je Mac maak je unieke boeken, kaarten, kalenders en afdrukken die je thuis kunt laten bezorgen. In een paar minuten tijd, gewoon in het programma waar je foto’s al staan.

Blijvende herinneringen blijven je nog langer bij.

iPhoto heeft alles wat je nodig hebt om bijzondere boeken, kaarten, kalenders of afdrukken van je foto’s te maken. Selecteer je mooiste foto’s, klik op ‘Deel’ en je kunt aan de slag. Vervolgens kies je wat je wilt maken, selecteer je een ontwerp en voeg je je eigen tekst toe. Je kunt direct de mooiste producten bestellen – voor jezelf of als cadeau voor een ander – allemaal vanuit iPhoto.

Maken, afdrukken, verzenden. Allemaal met je Mac.

Klik op ‘Deel’ en je kunt direct schitterende boeken en illustraties maken.

Fotoboeken. Van begin tot eind een plaatje.

Het maken van prachtige fotoboeken is een fluitje van een cent. Je selecteert je foto’s en iPhoto zet ze automatisch in het ontwerp. Met de themakiezer kun je kijken hoe je foto’s er met verschillende thema’s uitzien. Foto’s die op dezelfde dag zijn genomen worden gegroepeerd, en foto’s met een hogere waardering komen prominenter in beeld. De achtergrondkleur, het lettertype en de lay-out wijzig je met een paar klikken. Panoramafoto’s komen prachtig tot leven als je ze op twee pagina’s plaatst. En je kunt je eigen koppen en tekst toevoegen. Je kunt grote koffietafelboeken maken of kleine die je makkelijk mee kunt nemen, met harde of zachte kaft. Boeken met harde kaft krijgen een kaft met foto’s op de buitenkant, een bijpassende stofomslag en een elegante beschermhoes.

Cards. Hier ontvouwt zich iets prachtigs.

Je maakt moeiteloos klassieke, digitaal afgedrukte enkele of dubbele (gevouwen) kaarten en aankondigingen met een van de tientallen door Apple ontworpen thema’s. Je kunt ook stijlvolle kaarten in hoogdruk op 100% katoenpapier maken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een eeuwenoude drukmethode. Je foto’s en tekst komen prachtig uit. Kaarten in hoogdruk zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen en worden geleverd met bijpassende envelop. Zo maak je je foto’s pas echt onvergetelijk.

Kalenders. Naar sommige foto’s kun je de hele dag wel kijken. Of de hele maand.

Maak je eigen kalender. Met 12 maanden, of 24, of alles wat daartussen zit. Bij belangrijke dagen, zoals verjaardagen en trouwdagen, kun je een foto en tekst zetten. Je kunt zelfs activiteiten uit Agenda en verjaardagen uit Contacten importeren. Met iPhoto wordt dit een jaar om nooit meer te vergeten.

Maak van elke dag iets bijzonders.

Je eigen kalender maken was nog nooit zo makkelijk.

Afdrukken. Mooi op je scherm. Nog mooier aan de muur.

Elke mooie foto verdient een speciale plek. Je kunt professionele afdrukken bestellen in de meeste populaire formaten: van handzame prints op 10 x 15 cm tot flinke posters.

Alleen jij bepaalt hoe je het wilt hebben. In je portemonnee, aan de wand, op de koelkast. Zeg het maar.

Kies uit meerdere formaten.