De dunne en lichte notebook op de top van zijn vermogen.

Onder de elegante buitenkant van MacBook Air gaat een wereld aan krachtige onderdelen schuil voor een vloeiender beeldweergave, snellere opslag en betere prestaties. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de batterij die maar liefst een hele dag meegaat. Het resultaat? Een computer die even bruikbaar als draagbaar is.

Intel Gore-processors van de vierde generatie met snelle graphics.

Dankzij de Intel Core i5- en i7-processors – gebaseerd op de baanbrekende Haswell ULT-architectuur – geeft MacBook Air je alle kracht die je nodig hebt om elke klus te klaren. Waar die klus ook uit bestaat. De dual-core Intel Core i5 met Turbo Boost-snelheden tot 2,7 GHz is nu standaard. Maar je kunt ook kiezen voor de optionele dual-core Intel Core i7-processor voor 1,7 GHz aan verwerkingskracht en Turbo Boost-snelheden tot 3,3 GHz. Deze processors zijn bovendien veel energiezuiniger. Je kunt dus langer dan ooit van je computer genieten – tot 9 uur zonder tussentijds opladen op de 11-inch MacBook Air en tot 12 uur op het 13-inch model.1 En met de Intel HD Graphics 5000-processor profiteer je van geweldige grafische prestaties. Dus of je nu probeert beter te scoren in je favoriete game of andere processorintensieve taken uitvoert, alles gaat vloeiender en nog preciezer.

Snel geheugen.

Tot 8 GB RAM

MacBook Air beschikt over 8 GB aan supersnel en energiezuinig 1600 MHz LPDDR3-geheugen. Als je dat combineert met krachtige processors en snelle flashopslag, krijg je een notebook die meer geheugenintensieve taken tegelijk kan uitvoeren ‒ zonder dat dat gevolgen heeft voor de prestaties.

Supersnel Thunderbolt en USB 3.

Met de snelle Thunderbolt-poort en twee USB 3-poorten kan MacBook Air razendsnel gegevens overdragen en kun je beeldschermen zoals de Apple Thunderbolt Display aansluiten. Dus met een paar aansluitingen verander je een ultradraagbare notebook in een uiterst veelzijdig werkstation.