Draagbaar, en onvermoeibaar.

Onder de elegante buitenkant van MacBook Air gaat een wereld aan krachtige onderdelen schuil voor een vloeiender beeldweergave, snellere opslag en betere prestaties. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de batterij die maar liefst een hele dag meegaat. Het resultaat? Een computer die even bruikbaar als draagbaar is.

Nieuwe Intel Core-processors van de vijfde generatie met snelle grafische voorzieningen.

Dankzij de Intel Core i5- en i7-processors van de vijfde generatie – gebaseerd op de baanbrekende Broadwell ULT-architectuur – geeft MacBook Air je alle kracht die je nodig hebt om elke klus te klaren. Waar die klus ook uit bestaat. De dual-core Intel Core i5 met Turbo Boost-snelheden tot 2,7 GHz is nu standaard. Maar je kunt ook kiezen voor de optionele dual-core Intel Core i7-processor voor 2,2 GHz aan verwerkingskracht en Turbo Boost-snelheden tot 3,2 GHz. Deze processors zijn bovendien veel energiezuiniger. Je kunt dus langer dan ooit met je computer aan de slag – tot 9 uur zonder tussentijds opladen op de 11-inch MacBook Air en tot 12 uur op het 13-inch model.1 En met de Intel HD Graphics 6000-processor zijn ook de grafische prestaties sneller. Dus of je nu je favoriete game speelt of andere processorintensieve taken uitvoert, alles gaat vloeiender en nog preciezer.

Snel geheugen.

Tot 8GB RAM

In de 13‑inch MacBook Air is standaard 8 GB supersnel en zuinig 1600‑MHz LPDDR3-geheugen ingebouwd. In de 11‑inch MacBook Air zit standaard 4 GB 1600‑MHz LPDDR3-geheugen. Als je dat combineert met krachtige processors en snelle flashopslag, krijg je een notebook die meer geheugen­intensieve taken tegelijk kan uitvoeren, zonder gevolgen voor de prestaties.

Supersnel Thunderbolt 2 en USB 3.

Dankzij de snelle Thunderbolt 2-poort en de twee USB 3-poorten kan MacBook Air razendsnel gegevens overdragen en kun je beeldschermen aansluiten zoals de Apple Thunderbolt Display. Dus met een paar aansluitingen verander je een ultradraagbare notebook in een uiterst veelzijdig werkstation.