Support voor Mail

Mail-instellingen opzoeken

Voer hieronder je e-mailadres in en wij controleren je Mail-instellingen.

Geldige invoer Ongeldige invoer
Voer een e-mailadres met een juiste structuur in. Er zijn geen Mail-instellingen gevonden voor je e-mailaanbieder. Neem contact op met je aanbieder voor de juiste instellingen.
Mail-instellingen gevonden.

Server voor inkomende post

Accounttype

Gebruikersnaam

Serverpoort

Identiteitscontrole

Password

MD5 Challenge-Response

Kerberos versie 5 (GSSAPI)

POP met authenticatie (APOP)

NTLM

Geen

SSL/TLS

Ja

Nee

Hostnaam server

Server voor uitgaande post

Server voor uitgaande post (Mac OS)

Accounttype

Gebruikersnaam

Serverpoort

Identiteitscontrole

Password

MD5 Challenge-Response

Kerberos versie 5 (GSSAPI)

POP met authenticatie (APOP)

NTLM

Geen

SSL/TLS

Ja

Nee

Hostnaam server

Server voor inkomende post

Accounttype

Gebruikersnaam

Serverpoort

Identiteitscontrole

Password

MD5 Challenge-Response

Kerberos versie 5 (GSSAPI)

POP met authenticatie (APOP)

NTLM

Geen

SSL/TLS

Ja

Nee

Hostnaam server

Server voor uitgaande post (iOS)

Accounttype

Gebruikersnaam

Serverpoort

Identiteitscontrole

Password

MD5 Challenge-Response

Kerberos versie 5 (GSSAPI)

POP met authenticatie (APOP)

NTLM

Geen

SSL/TLS

Ja

Nee

Hostnaam server

Let op: Apple kan je domeinadres (bijvoorbeeld yahoo.com, gmail.com, enzovoort) verzamelen en gebruiken om producten en services te verbeteren. Je e-mailadres wordt in geen enkel ander geval bewaard of gebruikt door Apple, en het wordt ook niet gedeeld met andere bedrijven of organisaties.

Meer doen met Mail

Maak verzenden ongedaan

Als je een fout hebt gemaakt of per ongeluk een e-mail hebt verzonden, kun je het verzenden van de e-mail ongedaan maken met 'Maak verzenden ongedaan'.

Een e-mail plannen

Je kunt 'Stuur later' gebruiken om Mail een e-mail op een later, gepland tijdstip te laten verzenden.

Herinnering

Stel Mail in om je over een uur, vannacht, morgen, of op een ander tijdstip te herinneren aan een e-mail.

Een e-mailaccount aan je iOS-apparaat toevoegen

Er zijn twee manieren waarop je een e-mailaccount kunt configureren in de Mail-app op je iPhone, iPad of iPod touch: automatisch en handmatig. Ontdek welke optie het beste bij je past.

Als gegevens in iCloud niet worden gesynchroniseerd

Lees wat je moet doen als je hulp nodig hebt. Stel bijvoorbeeld dat de wijzigingen die je aanbrengt in Contacten, Agenda's of Herinneringen op één apparaat, niet worden weergegeven op al je apparaten.

E-mail op je Mac groeperen

Lees hier hoe je je postbus 'Inkomend' de baas blijft, zodat je je beter kunt concentreren op berichten die belangrijk voor je zijn.

Je gids voor Mail

Lees hier meer over de functies en het gebruik van Mail.