Support voor Numbers

Numbers het rekenwerk laten doen

Maak formules die berekeningen uitvoeren of gegevens manipuleren met honderden ingebouwde functies.

Categorieën aanmaken en gebruiken

Je kunt tabellen snel ordenen en samenvatten om nieuwe inzichten in je gegevens te verkrijgen.

Omzetten en delen

Deel spreadsheets van Numbers door ze om te zetten in compatibele indelingen zoals Microsoft Excel, csv en pdf. Lees hoe je Numbers-spreadsheets converteert op je Mac, iPad of iPhone.

Informatiebronnen

Gebruikershandleidingen

Kom meer te weten over functies en ontdek wat Numbers op je Mac, iPad of iPhone allemaal kan.

Numbers voor iCloud

Maak of wijzig spreadsheets in een webbrowser met Numbers voor iCloud.