Support voor MacBook

Een MacBook gebruiken

Verbinding maken met andere apparaten

Als de kabel van je externe beeldscherm niet kan worden aangesloten op de USB-C-poort van je MacBook, heb je misschien een adapter nodig.

Het Force Touch-trackpad gebruiken

Met het Force Touch-trackpad van je MacBook kun je slimmer werken in apps zoals Mail, Kaarten en Safari.

Schakel 'slepen met drie vingers' in

Slepen met drie vingers is een handige manier om dingen te verplaatsen op het scherm van je MacBook via het Force Touch-trackpad.

Informatiebronnen

Basisbeginselen van de MacBook

Kom meer te weten over functies en ontdek wat je MacBook allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor het specifieke model van je MacBook.

macOS-gebruikershandleiding

Kom meer te weten over macOS-functies en hoe je het meeste uit je Mac kunt halen.

Koop het AppleCare Protection Plan

Krijg tot drie jaar reparatiedekking en technische support van Apple experts die je Mac als geen ander kennen.