Support voor Mac Pro

Aan de slag

Je Mac configureren

Gebruik de configuratie-assistent om de eenvoudige stappen te doorlopen die nodig zijn om je nieuwe Mac te gebruiken.

Materiaal verplaatsen naar een nieuwe Mac

Met de migratie-assistent kun je alle documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen kopiëren naar een nieuwe Mac.

Meer doen met je Mac Pro

Meerdere beeldschermen aansluiten

Je kunt maximaal acht externe beeldschermen aansluiten met resoluties tot 8K, afhankelijk van je Mac-model en de vernieuwingsfrequentie.

Over PCle-kaarten

Mac Pro kan worden aangepast met verschillende PCIe-kaarten voor extra functionaliteit.

Onderdelen installeren en vervangen in de Mac Pro

Lees meer over de verschillende onderdelen die je in je Mac Pro kunt installeren en vervangen.

SSD-modules installeren

Je kunt SSD-modules (solid-state drive) vervangen en installeren in je Mac Pro.

Over het statusindicatielampje

De Mac Pro gebruikt verschillende patronen van het statusindicatielampje. Ontdek wat ze allemaal betekenen.

Informatiebronnen

Mac Pro-basishandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat je Mac Pro allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor het specifieke model van je Mac Pro.

macOS-gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat macOS allemaal kan.

Koop het AppleCare Protection Plan

Krijg tot drie jaar reparatiedekking en technische support van Apple experts die je Mac als geen ander kennen.