Service voor Nike + iPod Sport Kit
Veelgestelde vragen
 
Hoe weet ik of mijn Nike + iPod Sport Kit service nodig heeft?
Bezoek onze pagina voor Probleemoplossing en instructies voor nuttige informatie over het oplossen van problemen. Als u na lezing van een artikel denkt dat uw Nike + iPod Sport Kit mogelijk service nodig heeft, kunt u een online serviceaanvraag indienen via de pagina Service. Als u de artikelen hebt gelezen en nog steeds niet zeker weet of uw Nike + iPod Sport Kit service nodig heeft, kunt u de Nike + iPod Sport Kit naar een Apple winkel bij u in de buurt brengen voor een diagnose. Als u vragen hebt, kunt u ook andere gebruikers om hulp vragen in ons discussieforum voor Nike + iPod.

Hoe lang is mijn Nike + iPod Sport Kit gedekt door de garantie van Apple?
Uw Nike + iPod Sport Kit is voor één jaar gedekt door Apple's beperkte garantie van één jaar. Garantieservice voor reparaties die daarvoor in aanmerking komen, is kosteloos beschikbaar gedurende twaalf maanden na de aankoopdatum. Apple kan uw aankoopbewijs controleren om de status van uw garantie op de Nike + iPod Sport Kit te bepalen. Bewaar uw kassabon op een veilige plaats. U hebt deze nodig voor garantiebevestiging.

Hoe weet ik of mijn Nike + iPod Sport Kit nog onder de garantie valt?
Ga naar de Service-pagina, typ het serienummer van uw Nike + iPod Sport Kit in het veld onder Supportdekking en klik op Verzenden. Ons hulpprogramma voor garantiecontrole toont informatie over uw product, waaronder het aantal dagen dat u nog garantie hebt op het product.

Hoe krijg ik service op mijn Nike + iPod Sport Kit?
Apple levert mogelijk een vervanging voor uw Nike + iPod Sport Kit op een van de volgende manieren:

  • Carry-in-service: breng uw Nike + iPod Sport Kit naar een Apple winkel of erkende Apple serviceprovider bij u in de buurt.

  • Doe-het-zelfservice: dien een online serviceaanvraag in op het Service-tabblad van de Nike + iPod-ondersteuningspagina. Apple stuurt u dan per post een vervanging voor uw Nike + iPod Sport Kit. U moet in dat geval zowel de defecte Nike + iPod-ontvanger als de sensor retour sturen.

Hoeveel tijd neemt de service aan de Nike + iPod Sport Kit in beslag?
Uw service duurt ongeveer een week gerekend vanaf de dag waarop u de service hebt geregeld.

Kan ik de servicedekking voor mijn Nike + iPod Sport Kit uitbreiden tot na de garantieperiode?
Apple biedt momenteel geen uitgebreide ondersteuningsovereenkomst voor de Nike + iPod Sport Kit.

De garantieperiode voor mijn Nike + iPod Sport Kit is verstreken. Wat zijn mijn serviceopties?
Als de garantie verstreken is, kunt u naar de online Apple Store gaan of een Apple winkel bij u in de buurt bezoeken om een nieuwe Nike + iPod Sport Kit te kopen.

De Nike + iPod-sensor van mijn Nike + iPod Sport Kit werkt niet. Kan ik een vervangend exemplaar bestellen?
Ja, maar voordat u dit doet, dient u eerst de artikelen over probleemoplossing voor uw Nike + iPod Sport Kit te lezen op de pagina Probleemoplossing en instructies. Wellicht kunt u het probleem oplossen door de stappen in een bepaald artikel te volgen. Als uit een artikel blijkt dat de sensor moet worden vervangen, ziet u in het artikel een koppeling waarmee online een vervangend exemplaar van de Nike + iPod Sport Kit kan worden besteld. Bij het bestellen van een vervangend exemplaar moet u zowel de Nike + iPod-ontvanger als de sensor retour sturen.

Opmerking: u dient uw work-outgegevens te uploaden naar nikeplus.com voordat u het product opstuurt voor service.

Door welke activiteiten kan de garantie vervallen?
De beperkte garantie voor één jaar van Apple biedt geen dekking voor schade die ontstaat door ongevallen, ongeoorloofde service en ongeoorloofde modificaties. Raadpleeg de garantievoorwaarden voor meer details.

Apple behoudt zich het recht voor om service te weigeren voor Nike + iPod Sport Kits waarvan de garantie nog geldig is als de schade is ontstaan door een ongeval, verkeerd gebruik of misbruik. In zulke gevallen zal Apple de Nike + iPod Sport Kit aan u terugsturen zonder service te verlenen en u kosten voor verzending in rekening brengen. Raadpleeg de Reparatievoorwaarden van Apple voor meer details.

Biedt Apple garantie op de service voor mijn Nike + iPod Sport Kit?
Als Apple garantie biedt op de service, zijn defecten in het materiaal en de fabricage gedekt op grond van de garantievoorwaarden en de wettelijke voorschriften gedurende negentig dagen na de service of gedurende de garantieperiode wanneer deze langer is dan negentig dagen.