Technische ondersteuning waar je altijd op kunt rekenen.

Of je nu iPhone implementeert in je bedrijf of ondersteuning biedt voor Mac‑computers binnen je organisatie: AppleCare Help Desk Support biedt ondersteuning en advies vanuit de achterhoede voor je personeel aan het front.

AppleCare Help Desk Support

Dit abonnement biedt voorrang bij telefonisch contact met ervaren ondersteunings­technici van Apple gedurende 12 uur per dag en 7 dagen per week.1 Zo kun je je middelen efficiënter inzetten, reactietijden verbeteren en trainingskosten verlagen. Je krijgt een jaar lang dekking voor twee technische contact­personen die jouw organisatie aanwijst.

Eén jaar onbeperkte ondersteuning
Voorrang bij telefonisch contact met ervaren technici van Apple

Wat valt onder de dekking?

Met AppleCare Help Desk Support heb je onbeperkt recht op telefonische ondersteuning voor hardware- en software­diagnostiek, troubleshooting en probleemisolatie voor op Apple gebaseerde oplossingen. Wanneer je belt, kun je ook hulp krijgen voor Apple Business Manager of Apple School Manager. Om het kostenplaatje overzichtelijk te houden, gaan de kosten van je AppleCare Help Desk Support-abonnement niet omhoog als je extra Apple devices of Macs toevoegt. Dekking geldt voor de volgende producten:2

Hardware iPad Apple Watch
iPhone Apple TV
Mac
Software iOS Final Cut Pro
iPadOS GarageBand
macOS iMovie
tvOS Keynote
watchOS Logic Pro
Apple Configurator MainStage
Apple Remote Desktop Muziek­memo’s
Klaslokaal Motion
Compressor Numbers
Pages

Koop AppleCare Help Desk Support

AppleCare Help Desk Support biedt één jaar onbeperkte ondersteuning voor helpdesks.

Koop nu