Apple-productbeveiliging

Contact opnemen met Apple over beveiligingsproblemen

Klanten

Wachtwoorden en accountbeveiliging

Bij Apple nemen we de privacy van onze klanten serieus. Voor meer informatie over hoe we uw privacy beschermen, gaat u naar de privacypagina van Apple.

Als u uw Apple ID-wachtwoord bent vergeten, gaat u naar iforgot.apple.com.

Als u denkt ogenschijnlijk een phishingmail van Apple te hebben ontvangen, raadpleegt u de Apple-pagina voor informatie over phishing.

Als u denkt dat uw Apple-account risico loopt vanwege phishing of iets anders, gaat u naar Apple ID om uw wachtwoord onmiddellijk te wijzigen. Als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple ID Support.

Technische ondersteuning

Het regelmatig bijwerken van uw software is een van de belangrijkste onderdelen voor het onderhouden van de beveiliging van uw Apple-product. Instructies voor het bijwerken van uw Apple-producten kunnen hieronder worden gevonden:

Voor technische ondersteuning voor Apple-producten neemt u contact op met Apple of gaat u naar Apple Support. De meeste Apple-producten worden geleverd met 90 dagen gratis telefonische support en een beperkte garantie van één jaar. We adviseren u uw dekking te controleren voordat u contact opneemt met Apple Support.

Onderzoekers van beveiliging en privacy

Om beveiligings- of privacyproblemen te rapporteren die van invloed zijn op Apple-producten of -webservers, neemt u contact op product-security@apple.com.

U kunt de PGP-sleutel voor Apple-productbeveiliging gebruiken voor de codering van vertrouwelijke gegevens die u verstuurt via e-mail. Wanneer we uw e-mail ontvangen, sturen we ter bevestiging een automatisch gegenereerde e-mail. Als u deze e-mail niet onvangt, controleert u het e-mailadres en verstuurt u de e-mail opnieuw. We zullen reageren met aanvullende e-mails als we verdere informatie nodig hebben om een beveiligingsprobleem te onderzoeken.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple gewoonlijk geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Apple verspreidt informatie over beveiligingsproblemen in Apple-producten via beveiligings-updates. U kunt ook Apple-beveiligingsupdates ontvangen via onze mailinglijst voor aankondigingen van beveiligingsberichten.

Berichten die worden gepubliceerd door Apple Product Security, worden ondertekend met de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging. We raden u aan de handtekening te controleren om te verzekeren dat het document werd geschreven door ons personeel en niet is gewijzigd.

Apple erkent onderzoekers die potentiële beveiligingskwesties met de webservers van Apple hebben gemeld op de pagina Apple Web Server-meldingen.

Gerechtelijke autoriteiten

Raadpleeg de volgende richtlijnen om contact op te nemen met Apple met verzoeken van gerechtelijke instanties:

Meer informatie over hoe Apple omgaat met overheidsverzoeken om informatie.

Journalisten

Als u contact wilt opnemen met Apple PR: media.help@apple.com

ga naar apple.com/pr/ voor meer informatie