Apple TV

De toekomst van televisie is begonnen.

En die toekomst draait om apps. Ga maar na, op al je mobiele devices en computers gebruik je nu al apps om tv te kijken. Met Apple TV en apps gaat er een wereld voor je open. Jij bepaalt wat je kijkt en wanneer je dat doet. Het fundament van Apple TV is het krachtige platform tvOS, waarmee je op een compleet nieuwe manier met je tv aan de slag kunt. Gebruik de afstandsbediening met Touchpad om die ene film te vinden. Of maak van je woonkamer een gameroom, fitnessruimte of leslokaal. Dit is Apple TV. Dit is de toekomst van televisie.

Tv en film

Zoveel te zien. Je tv krijgt het nog druk.

iTunes-films: van Hollywood tot arthouse. Live-wedstrijden en nieuws. En nog veel meer. Hoe meer apps er komen, hoe meer er te zien valt.

Games en meer

Apps en games op tv. Dit is gigantisch.

De meest waanzinnige en spannende games. Apps waarmee je je huis inricht of zelfs een nieuwe woning zoekt. Of apps waar het hele gezin warm voor loopt. De App Store op Apple TV bevat nu al duizenden apps, en dat worden er elke dag meer.

Eindelijk. De technologie waarop je tv zat te wachten.

Sinds de komst van de iPhone en iPad zijn er heel wat technologieën ontwikkeld, speciaal voor mobiele devices met een klein scherm. Nu wordt het tijd dat ook grote schermen met deze innovaties worden uitgerust. Apple TV met tvOS, de herziene interface en Apple TV Remote met Touchpad tillen televisie naar een hoger plan.

Ander interface-design

Zo heb je nog nooit naar tv gekeken.

Je tv-scherm staat ergens aan de andere kant van de kamer, maar met Apple TV voelt het alsof je erbovenop zit. Je kunt je tv op een heel directe manier bedienen.

 

Apple TV Remote met Touchpad

Dag druk druk druk. Hallo swipe.

Touch heeft voor een revolutie in de bediening van je telefoon gezorgd. En zorgt nu voor een revolutionaire afstandsbediening. Scrollen, selecteren en navigeren op je tv-scherm doe je eenvoudig met je duim op het Touchpad van de Apple TV Remote.

De nieuwste updates automatisch geïnstalleerd.

Op Apple TV draait het krachtige besturingssysteem tvOS. Zodra er nieuwe functies en voorzieningen beschikbaar zijn, kun je die automatisch downloaden. Zo wordt je Apple TV steeds beter.

Ontdek wat er nieuw is op Apple TV

Apple TV Remote met Touchpad, apps en games. Je gaat er helemaal in op.

Bestel