Ting, der skal kontrolleres, før du afgiver en ordre

Hvordan afgiver jeg min ordre

Bemærk, at hvis du betaler med kreditkort, skal du ikke logge af siden eller bruge knappen Tilbage, mens Apple godkender dit kreditkort, da det kan medføre dobbelt bestilling.

Når betalingen er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse via mail, der bekræfter, at vi har modtaget din ordre, og denne mail vil også indeholde yderligere betalingsinstruktioner, hvis det er relevant.

Når din ordre har blevet afsendt, modtager du en meddelelse via mail, der bekræfter, at din ordre er blevet behandlet. Denne mail indeholder oplysninger om din ordre og fragtmand, sporingsoplysninger samt anslåede leveringsdatoer..

Hvordan indløser jeg e-kuponer?

E-kuponer fra Apple Store er elektroniske rabatkuponer, som Apple af og til sender til registrerede kunder, der abonnerer på Apple Store eNews. Disse kuponer giver indehaveren ret til at benytte særlige rabatter og tilbud. Du kan finde yderligere oplysninger i Vilkår og betingelser for e-kuponer, der findes nederst på hver e-kupon.

Du kan indløse en e-kupon ved at angive den tilhørende kode på siden "Kontrollér din ordre", når du bestiller online, eller ved at oplyse den over for telesalgsagenten, når du bestiller via telefonen.

Bemærk, at e-kuponer ikke kan anvendes på en ordre, der allerede er blevet afgivet.
Klik her for at få flere oplysninger om, hvordan du indløser kuponer.

Kan jeg gemme en ordre til senere?

Du kan gemme din indkøbskurv til senere. Det eneste, du behøver, er et Apple-id. Når du gemmer indkøbskurven, reserveres der et webordrenummer til den. Den gemte indkøbskurv gemmes i din Apple-id-konto, hvor du kan gennemse, ændre og slette den virtuelle ordre. Bemærk, at du ikke reelt har afgivet en ordre, før du har fulgt de sædvanlige trin til gennemførelse af en ordre. Når du har afgivet en ordre, modtager du en ordrebekræftelse via mail, der bekræfter, at vi har modtaget din ordre.

Hvordan logger jeg ud?

Du behøver ikke at logge af din konto. Som sikkerhedsforanstaltning skal du logge på for hvert køb eller hver ændring af din konto, og du vil automatisk blive logget af efter inaktivitet i 30 minutter.

Hvad er hurtig betaling?

Hurtig betaling er en praktisk funktion, der gør det muligt for dig at købe i Apple Store med et enkelt klik med musen. Hvis du vil ændre dine kreditkortoplysninger, skal hurtig betaling være slået fra.

Hvordan aktiverer og deaktiverer jeg hurtig betaling?

Hvis du vil slå hurtig betaling til eller fra, skal du blot klikke her.