Gratis support (Danmark)

Hvad er gratis support?

Gratis hardwaresupport inkluderer telefonsupport til grundlæggende indstilling, installering, samling og forbindelser. Yderligere oplysninger kan ses i det supportrelaterede materiale, som følger med Apple-produktet.

Gratis softwaresupport inkluderer telefonsupport til installering, start eller geninstallering (gendannelse af data er ikke inkluderet), hvis din hardwarekonfiguration overholder minimumssystemkravene til softwaren. Yderligere oplysninger kan ses i det supportrelaterede materiale, som følger med Apple-produktet.

Fordelene ved Apples et-årige begrænsede garanti og AppleCare Protection Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen. Klik her for at få flere oplysninger.

Hvor meget gratis support kan jeg få?

De fleste software- og hardwareprodukter fra Apple omfatter ubegrænset gratis løsning af supportkrævende problemer inden for de første 90 dage fra købsdatoen. Yderligere oplysninger kan ses i det supportrelaterede materiale, som følger med Apple-produktet.

Service og support til iPhone fås det sted, hvor telefonen blev købt. Hvis du har købt din iPhone hos en trådløs netværksoperatør, kan du få den nødvendige tekniske support hos operatøren. Hvis du har købt din iPhone af Apple, skal du kontakte Apples tekniske support.

Fordelene ved Apples et-årige begrænsede garanti og AppleCare Protection Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen. Klik her for at få flere oplysninger.

Hvordan definerer Apple et "supportkrævende problem"?

Apple definerer et supportkrævende problem som et konkret, selvstændigt problem, der kan føres tilbage til én enkelt årsag. Apple har den fulde ret til at fastlægge, hvad der udgør et supportkrævende problem. Et supportkrævende problem anses som løst, når kunden modtager ét af følgende:

1. Oplysninger, som løser problemet
  2. Oplysninger om, hvordan der rekvireres en softwareløsning, der afhjælper problemet
  3. Meddelelse om, at problemet er et kendt, uløst problem eller et inkompatibilitetsproblem med det understøttede produkt
  4. Oplysninger, som fastlægger problemet som værende løst ved opgradering til en nyere version af det understøttede produkt
  5. Meddelelse om, at problemet er fastlagt som et problem med hardwaren
  6. Oplysninger om, at problemet skyldes et produkt fra tredjepart, som ikke understøttes af Apple

Læs, hvordan du kontakter Apple for at få support og service.