Service på iPhone Bluetooth-hovedsæt: Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan kan jeg se, om mit iPhone Bluetooth-hovedsæt skal til service?
  2. Hvor længe er mit iPhone Bluetooth-hovedsæt dækket af Apples garanti?
  3. Hvordan kan jeg se, om garantien gælder for mit iPhone Bluetooth-hovedsæt?
  4. Hvordan får jeg mit iPhone Bluetooth-hovedsæt til service?
  5. Hvor længe tager det normalt at få udført service på et iPhone Bluetooth-hovedsæt til service?
  6. Kan jeg forlænge servicedækningen af mit iPhone Bluetooth-hovedsæt ud over garantiperioden?
  7. Garantien på mit iPhone Bluetooth-hovedsæt er udløbet. Hvilke servicemuligheder har jeg?
  8. Hvilke begivenheder er ikke dækket af garantien?
  9. Dækker Apples garanti service på mit iPhone Bluetooth-hovedsæt?
  1. Hvordan kan jeg se, om mit iPhone Bluetooth-hovedsæt skal til service?
    Gå ind på siden med fejlfinding og hjælp for at få flere oplysninger.
  2. Hvor længe er mit iPhone Bluetooth-hovedsæt dækket af Apples garanti?

Apples begrænsede garanti for tilbehør giver dækning af dit iPhone Bluetooth-hovedsæt i et år. Der udføres garantiservice uden beregning ved dækkede reparationer i tolv måneder fra datoen for det oprindelige detailkøb ("købsdato"). Apple skal muligvis se din købskvittering for at afgøre, om enheden er dækket af garantien. Opbevar købskvitteringen et sikkert sted, da den kan være afgørende ved fastlæggelse af garantidækningen.

3. Hvordan kan jeg se, om garantien gælder for mit iPhone Bluetooth-hovedsæt?
    1. Find serienummeret. iPhone Bluetooth-hovedsæt: Sådan finder du serienummeret.
    2. Indtast serienummeret på Bluetooth-hovedsættet i Apples Online Service Assistant, hvor du kan få oplysninger om dækning og servicemuligheder.
  4. Hvordan får jeg mit iPhone Bluetooth-hovedsæt til service?
    Du kan selv bestille service ved at bruge Online Service Assistant. Du kan også kontakte Apples tekniske support.
  5. Hvor længe tager det normalt at få udført service på et iPhone Bluetooth-hovedsæt?
    Når du har bestilt service via Online Service Assistant eller Apples tekniske support, får du normalt et erstatningshovedsæt i løbet af fem hverdage.
  6. Kan jeg forlænge servicedækningen af mit iPhone Bluetooth-hovedsæt ud over garantiperioden?

Apple tilbyder på nuværende tidspunkt ikke udvidet garanti på iPhone Bluetooth-hovedsæt.

7. Garantien på iPhone Bluetooth-hovedsættet er udløbet. Hvilke servicemuligheder har jeg?

Du kan bestille service ved hjælp af Online Service Assistant eller ved at kontakte Apples tekniske support. Du skal selv betale for servicen.

8. Hvilke begivenheder er ikke dækket af garantien?

Skader, der er opstået som følge af uheld, væsker eller udefrakommende forhold, er ikke dækket af Apples begrænsede garanti. I sådanne tilfælde sender Apple iPhone Bluetooth-hovedsættet tilbage til dig uden at udføre service, og der kan påløbe et gebyr for at undersøge hovedsættet. Se Apples vilkår og betingelser for reparation for at få flere oplysninger.

9. Dækker Apples garanti service på mit iPhone Bluetooth-hovedsæt?

Hvis Apple yder service under garanti, dækkes i følge garantibetingelserne og i henhold til relevant lovgivning defekter i materialer og forarbejdning, der måtte opstå i løbet af garantiperioden eller op til 90 dage efter service. Af de to muligheder er den længste dækning altid gældende. Hvis iPhone Bluetooth-hovedsættet ikke er omfattet af garantien på det tidspunkt, hvor du bestiller service, er der garanti på enheden i 90 dage fra datoen for reparation.