Brug af Deling i hjemmet til at dele medier fra en computer til andre enheder

Med Deling i hjemmet kan du dele, streame og importere medier på op til fem computere, der er forbundet med hjemmets Wi-Fi-netværk.

Før du indstiller Deling i hjemmet

Apps og funktioner kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Indstil Deling i hjemmet

Inden du kan bruge Deling i hjemmet, skal du indstille det på din Mac eller pc.

Indstil Deling i hjemmet på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Generelt i indholdsoversigten.

2. Klik på Deling til højre.

3. Slå Mediedeling til, og klik derefter på knappen InfoNo alt supplied for Image ud for det.

4. Vælg Deling i hjemmet, indtast derefter dit Apple-id, og klik på Slå Deling i hjemmet til. Brug det samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

Indstil Deling i hjemmet på din pc

1. Åbn iTunes til Windows.

2. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id. Brug det samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

3. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Arkiv > Deling i hjemmet > Slå Deling i hjemmet til.

Du kan bruge Deling i hjemmet på op til fem computere, der er forbundet med hjemmets Wi-Fi- eller Ethernet-netværk.

Brug Deling i hjemmet

Du kan bruge Deling i hjemmet på din Mac eller pc til at se delte biblioteker på andre computere, der har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk og er logget ind med det samme Apple-id.

Hvis du vil se et delt bibliotek på en computer via din iPhone, din iPad, din iPod touch eller dit Apple TV, skal du være logget ind med det samme Apple-id som på computeren og have forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.

Du kan bruge Deling i hjemmet til at få adgang til dit mediebibliotek på alle computere, der er på det samme Wi-Fi-netværk. Du kan også streame musik, film og tv-udsendelser fra én godkendt computer til en anden. Sørg for, at dine computere er tændt og ikke i dvale, og at appen Musik eller iTunes til Windows er åbnet.

Brug Deling i hjemmet på din Mac

Sådan får du adgang til dit mediebibliotek:

1. Åbn appen Musik.

2. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id. Brug det samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

3. Klik på Bibliotek i indholdsoversigten.

4. Klik på mediebiblioteket.

Du kan gå tilbage til musikbiblioteket ved at klikke på Skub udNo alt supplied for Image i indholdsoversigten.

Brug Deling i hjemmet på din pc

Du kan bruge Deling i hjemmet til at streame musik, film og tv-udsendelser fra én godkendt computer til en anden. Du skal bare sørge for, at dine computere er tændt og ikke i dvale, og at appen Musik eller iTunes til Windows er åbnet.

Du kan se alle delte biblioteker ved at klikke på MusikNo alt supplied for Image i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet.

Brug Deling i hjemmet på din iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du vil bruge Deling i hjemmet til at få adgang til din computers mediebibliotek på din iPhone, iPad og iPod touch, skal du logge ind på Deling i hjemmet på din enhed:

1. Hvis du vil se et musikbibliotek, skal du gå til Indstillinger > Musik. Hvis du vil se et videobibliotek, skal du gå til Indstillinger > TV > iTunes-videoer.

2. Tryk på Log ind under Deling i hjemmet.

3. Log ind med dit Apple-id. Brug det samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

Når du er logget ind, skal du forbinde din iPhone, iPad eller iPod touch til det samme Wi-Fi-netværk som din computer og åbne appen Musik, appen Apple TV eller iTunes til Windows på din computer.

Se delt musik

1. Åbn appen Musik, og tryk på Bibliotek.

2. Tryk på Deling i hjemmet. Vises funktionen ikke? Tryk på Rediger, vælg Deling i hjemmet, og tryk på OK.

3. Vælg et delt bibliotek.

Se delte videoer

1. Åbn appen TV.

2. Tryk på Bibliotek.

3. Vælg et delt bibliotek.

Brug Deling i hjemmet på dit Apple TV

Hvis du vil bruge Deling i hjemmet til at få adgang til din computers mediebibliotek på dit Apple TV, skal du logge ind på Deling i hjemmet på dit Apple TV:

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Deling i hjemmet.

2. Vælg Slå Deling i hjemmet til.

3. Log ind med dit Apple-id. Brug det samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

Når du er logget ind, skal du følge denne vejledning for at få adgang til computerens mediebibliotek på dit Apple TV:

1. Forbind dit Apple TV med det samme Wi-Fi-netværk som din computer.

2. Åbn appen Musik, appen Apple TV eller iTunes til Windows på din computer.

3. Tænd dit Apple TV, gå til hjemmeskærmen, vælg Computere, og vælg et delt bibliotek.

Du kan også få vist fotos fra din computer på Apple TV.

• På din Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Generelt i indholdsoversigten. Klik på Deling til højre. Slå Mediedeling til, og klik derefter på knappen InfoNo alt supplied for Image ud for det. Vælg derefter Del fotos med Apple TV.

• På pc: Åbn iTunes til Windows. I menulinjen skal du vælge Arkiv > Deling i hjemmet og derefter Vælg fotos, der skal deles med Apple TV.

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Generelt i indholdsoversigten.

2. Klik på Deling til højre.

3. Klik på Slå Mediedeling til, og klik derefter på knappen InfoNo alt supplied for Image ud for det.

4. Vælg Deling i hjemmet, indtast derefter dit Apple-id, og klik på Slå Deling i hjemmet til. Brug det samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet. Log ind med dit Apple-id. Brug det samme Apple-id på alle computere og enheder på det netværk, der bruges med Deling i hjemmet.

5. Klik på Slå Deling i hjemmet til.

Udgivelsesdato: