Support til Keynote

Opsætning din præsentation

Vælg et tema, tilføj lysbilleder, og skift derefter udseendet og billedformatet for din Keynote-præsentation.

Præsenter i en videokonference

Når du holder en Keynote-præsentation i en app til videokonferencer, kan du have dine præsentationsnotater og betjeningsmuligheder i et separat vindue på din Mac.

Opret og del i en browser

Opret, rediger og samarbejd om delte præsentationer fra en webbrowser på din Mac eller Windows-computer.

Ressourcer

Brugerhåndbøger

Læs mere om funktionerne, og opdag alt det, som Keynote kan på Mac, iPad eller iPhone.

Keynote til iCloud

Opret, rediger eller præsenter i en webbrowser med Keynote til iCloud.