Synkroniser din iPhone, iPad eller iPod med din computer

Læs om, hvordan du synkroniserer musik, film og meget mere på din Mac eller pc.

Før du synkroniserer dit indhold, kan du overveje at bruge iCloud, Apple Music eller en lignende tjeneste til at arkivere indhold fra din Mac eller pc i netskyen. På den måde kan du få adgang til din musik, dine fotos og meget mere på dine iOS- eller iPadOS-enheder, når du ikke er i nærheden af din computer.

Afhængigt af den macOS-version, du har på din Mac, skal du muligvis bruge Finder eller iTunes til at synkronisere din iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af din computer. Hvis du har en pc, skal du bruge iTunes til at synkronisere med din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du bruger macOS Catalina eller nyere

Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere eller en pc

Læs mere om, hvordan du bruger Apple Music eller iCloud-fotos i stedet for din computer.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.

Udgivelsesdato: