Support til Find

Hold styr på dine Apple-enheder eller personlige genstande.

Enheder

iPhone eller en anden enhed

Brug appen Find eller iCloud.com/find til at hjælpe dig med at finde en iPhone, en iPad, et Apple Watch eller en Mac, som du har mistet. Hvis du ikke kan finde din enhed, eller du tror, at den kan være stjålet, kan du låse den for at beskytte dine oplysninger.

AirPods

Find kan vise dine AirPods på et kort, afspille en lyd, så du nemmere kan finde dem, og hjælpe dig med at finde deres præcise lokalitet, når de er i nærheden.

Personer

Find personer

Brug appen Find til at holde styr på venner og familie. Du kan endda få en notifikation, når en person ankommer til eller forlader en bestemt lokalitet.

Del din lokalitet

Anbring en knappenål for at dele din aktuelle lokalitet, din forventede ankomst i Kort eller din lokalitet i realtid i Find eller Beskeder.

Genstande

Indstil AirTag

Indstil et AirTag i Find for at hjælpe dig med at holde styr på dine personlige ejendele.

Præcis søgning

Din iPhone kan vise dig vej direkte til en forsvundet genstand i nærheden med et AirTag monteret.

AirTag-advarsel

Hvis en af​dine enheder registrerer et ukendt AirTag, Find-netværkstilbehør eller et sæt AirPods, kan du læse om, hvordan du finder det, får flere oplysninger om det og deaktiverer det.