Program til udskiftning af knappen Vågeblus på iPhone 5

Apple har konstateret, at mekanismen for knappen Vågeblus på en lille procentdel af iPhone 5-modeller holder op med at virke eller ikke virker hele tiden. iPhone 5-modeller, der er fremstillet til og med marts 2013, kan være påvirket af dette problem.

Apple udskifter gratis mekanismen for knappen Vågeblus på iPhone 5-modeller, der udviser dette problem, og som har et berettiget serienummer.

Knappen Vågeblus findes øverst på din iPhone 5: Detaljer om knappen Vågeblus på iPhone 5

Berettigelse

Hvis knappen Vågeblus ikke virker korrekt, skal du angive serienummeret for din iPhone 5 nedenfor for at se, om den er berettiget til dette program.

I afsnittet Udskiftningsproces kan du se næste trin.

Det er let at finde serienummeret på din iPhone. Se hvordan.
Det indtastede iPhone-serienummer er ikke omfattet af dette program. Du behøver ikke at foretage dig yderligere på dette tidspunkt.
Det indtastede iPhone-serienummer er omfattet af dette program. Følg instruktionerne herunder for at få knappen Vågeblus udskiftet.
Indtast dit serienummer.
Dette er ikke et gyldigt serienummer til et Apple-produkt. Indtast nummeret igen. Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte os.
Vi beklager, men der opstod et problem under behandlingen af din forespørgsel. Prøv igen om et par minutter.

Bemærk! Hvis knappen Vågeblus på din iPhone 5 ikke viser tegn på dette problem og/eller ikke har et berettiget serienummer, skal du ikke foretage dig noget på nuværende tidspunkt.

Udskiftningsproces

Udskiftning af mekanismen for knappen Vågeblus sker på et Apple-reparationscenter. Se oplysningerne nedenfor. Udskiftningsprocessen tager ca. 4-6 dage regnet fra det tidspunkt, hvor din iPhone modtages på reparationscenteret, indtil den returneres til dig. Din iPhone undersøges forud for udskiftningen for at sikre, at den er berettiget til dette program, og at den ellers fungerer korrekt. Før du sender din iPhone til Apple til service, skal du sikkerhedskopiere alle dine data og slette alt dit indhold og alle dine indstillinger.

Bemærk! Hvis din iPhone 5 har skader, f.eks. en revnet skærm, som påvirker udskiftningen af knappen Vågeblus, skal dette problem løses, før knappen Vågeblus udskiftes. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med reparationen.

Sådan sender du din iPhone 5 til et Apple-reparationscenter

• Tag din iPhone 5 med til en autoriseret Apple-serviceudbyder, der der deltager i programmet.
  • Din iPhone undersøges for at kontrollere, at den er berettiget, og sendes derefter til det lokale Apple-reparationscenter.
  • Du får besked, når din iPhone er klar til afhentning.

Bemærk! Hvis du selv vil indlevere din iPhone, skal du besøge en Apple-autoriseret serviceudbyder, der deltager i programmet, og ikke en trådløs udbyder.

Sådan forbereder du din iPhone 5 til service

Sørg for, at din iPhone er klar til service, ved at udføre følgende trin:

• Sikkerhedskopier dine data til iTunes eller iCloud
  • Slå Find min iPhone fra
  • Slet data og indstillinger under Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger
  • Fjern eventuelt etui eller cover

Bemærk! Hvis du kører iOS 6, skal din iPhone opgraderes til iOS 7, når mekanismen for knappen Vågeblus er udskiftet.

Yderligere oplysninger

Apple kan begrænse service til det oprindelige købsland. Hvis iPhone 5-enheden er købt i et EØS-medlemsland, er service også tilgængelig i andre EØS-medlemslande.

Din iPhone 5 skal fungere korrekt for at være berettiget til dette program.

Hvis du mener, du har betalt for en udskiftning på grund af dette problem, kan du kontakte Apple for at få pengene tilbage.

Dette verdensomspændende Apple-program forlænger ikke den almindelige garantidækning af iPhone.

Programmet dækker iPhone 5-modeller i to år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Oplysningerne gælder pr. 2. maj 2014