Fejlfindingsassistent til iPod mini

Fem nyttige tips til din iPod mini

Velkommen!

Virker din iPod mini ikke som den skal? Disse tip hjælper dig med at løse den mest almindelige problemer.

Nulstil

Sådan nulstilles din iPod mini:
  • 1. Tænd og sluk for Hold-kontakten. (Skub den til Hold, og sluk den derefter igen).
  • 2. Tryk på knappen Menu og midterknappen (Vælg) samtidigt, og hold dem inde, indtil Apple-logoet vises efter cirka 6 til 10 sekunder. Det kan være nødvendigt at gentage dette trin.
    • Tip: Stil iPod'en på en plan overflade, hvis du har problemer med at nulstille den. Sørg for, at den finger, der trykker på knappen Vælg, ikke rører ved nogen del af klikhjulet. Sørg også for, at du trykker på knappen Menu mod ydersiden af klikhjulet, og ikke i nærheden af midten.
    • Hvis ovennævnte trin ikke virker, skal du prøve at slutte iPod'en til en strømforsyning og sætte strømforsyningen i en stikkontakt, eller slutte iPod'en til din computer. Sørg for, at computeren er tændt, og at den ikke er sat til at gå i dvale.

Forsøg igen

• Forsøg igen ved at slutte iPod'en til en anden USB- eller FireWire-port på computeren.

Genstart

Genstart computeren, og sørg for, at du har de nyeste softwareopdateringer installeret.
Bemærk:
  • Hvis du vil opdatere din Windows-software, vælger du Windows Update fra menuen Funktioner i Internet Explorer.
  • Du opdaterer din Mac OS-software ved at vælge Softwareopdatering fra menuen Apple.

Geninstaller

Sådan geninstalleres din iPod mini:
  • Du opdaterer og geninstallerer iPod-softwaren ved først at downloade den nyeste version af iTunes.
  • Dernæst åbner du den nye version af iTunes og tilslutter din iPod til computeren.
  • Vælg din iPod i kildelisten og klik på "Søg efter opdateringer" under fanen Resume. iTunes vil derefter kontrollere, om din iPod trænger til at blive opdateret og i så fald udfører den opdateringen for dig.
  • Hvis dette ikke løser problemet, skal du prøve at afinstallere iTunes helt og derefter geninstallere den nyeste version af iTunes. Du finder flere oplysninger i det følgende:

Mac OS X | XP | Vista

Gendan

• Bemærk: Fordi Gendan sletter alle sangene og filerne på disken, skal du sørge for at sikkerhedskopiere eventuelle filer, som du har gemt på iPod-disken. Alle dine sange, podcasts og lydbøger kan indlæses igen på din iPod shuffle, under forudsætning af at du lagret dem i dit iTunes-bibliotek.
Sådan gendannes din iPod:
Til Windows:
  • 1. Sørg for, at du har geninstalleret den nyeste version af iTunes.
  • 2. Åbn iTunes, og tilslut derefter din iPod til computeren.
  • 3. Efter et øjeblik, vises den på kildelisten i iTunes.
  • 4. Vælg din iPod på kildelisten, og du vil blive vist oplysninger om den på fanen Resume i de primære iTunes-vinduer.
  • 5. Klik på knappen Gendan. Du vil blive vist en eller flere gendannelsesindstillinger, der kan bede iTunes om automatisk at downloade den nyeste iPod-software. De 4 mulige gendannelsesindstillinger er:
    • Gendannelsesindstilling 1: Gendan - Gendanner med den samme iPod-softwareversion, som allerede er på iPod'en.
    • Gendannelsesindstilling 2: Brug samme version - Gendanner med den samme iPod-softwareversion, som allerede er på iPod'en, selvom en nyere version er tilgængelig.
    • Gendannelsesindstilling 3: Brug nyeste version - Gendanner med den nyeste iPod-software på computeren.
    • Gendannelsesindstilling 4: Gendan og opdater - Gendanner med den nyeste iPod-software på computeren.
  • 6. Der vises en statuslinie på computerskærmen, der viser, at den første del af gendannelsesprocessen er begyndt. Når dette stadie er fuldført, vil iTunes instruere dig om, at lade din iPod være tilsluttet computeren for at fuldføre gendannelsen.
    • Gendannelsesinstruktion 1: Afmonter iPod, og slut den til iPod-strømforsyningen (gælder typisk ældre iPod-modeller).
    • Gendannelsesinstruktion 2: Lad iPod'en være tilsluttet computeren for at fuldføre gendan (gælder typisk nyere iPod-modeller).
  • 7. Under den andet del af gendannelsesprocessen, vises et Apple-logo og en statuslinie nederst på iPod-skærmen. Det er vigtigt, at iPod'en forbliver tilsluttet til computeren eller iPod-strømforsyningen i dette stadie. Bemærk: Det kan være svært at se statuslinien, eftersom baggrundslyset på iPod-displayet kan være slukket.
  • 8. Når den anden del af gendannelsesprocessen er fuldført, og iPod'en er sluttet til computeren, vil vinduet iTunes indstillingsassistent blive vist, og du bliver bedt om at navngive din iPod og vælge dine gendannelsesindstillinger på samme måde, som da du tilsluttede din iPod for første gang.

For Mac:
  • 1. Sørg for, at du har geninstalleret den nyeste version af iTunes.
  • 2. Åbn iTunes, og tilslut derefter din iPod til computeren.
  • 3. Efter et øjeblik, vises den på kildelisten i iTunes.
  • 4. Vælg din iPod på kildelisten, og du vil blive vist oplysninger om den på fanen Resume i de primære iTunes-vinduer.
  • 5. Klik på knappen Gendan. Du vil blive vist en eller flere gendannelsesindstillinger, der kan bede iTunes om automatisk at downloade den nyeste iPod-software. De 4 mulige gendannelsesindstillinger er:
    • Gendannelsesindstilling 1: Gendan - Gendanner med den samme iPod-softwareversion, som allerede er på iPod'en.
    • Gendannelsesindstilling 2: Brug samme version - Gendanner med den samme iPod-softwareversion, som allerede er på iPod'en, selvom en nyere version er tilgængelig.
    • Gendannelsesindstilling 3: Brug nyeste version - Gendanner med den nyeste iPod-softwareversion på computeren.
    • Gendannelsesindstilling 4: Gendan og opdater - Gendanner med den nyeste iPod-softwareversion på computeren.
  • 6. Der vil blive vist en meddelelse, der beder dig om at indtaste en administrators navn og adgangskode.
  • 7. Der vises en statuslinie på computerskærmen, der viser, at den første del af gendannelsesprocessen er begyndt. Når dette stadie er fuldført, vil iTunes instruere dig om, at lade din iPod være tilsluttet computeren for at fuldføre gendannelsen.
    • Gendannelsesinstruktion 1: Afmonter iPod, og slut den til iPod-strømforsyningen (gælder typisk ældre iPod-modeller).
    • Gendannelsesinstruktion 2: Lad iPod'en være tilsluttet computeren for at fuldføre gendan (gælder typisk nyere iPod-modeller).
  • 8. Under den andet del af gendannelsesprocessen, vises et Apple-logo og en statuslinie nederst på iPod-skærmen. Det er vigtigt, at iPod'en forbliver tilsluttet til computeren eller iPod-strømforsyningen i dette stadie. Bemærk: Det kan være svært at se statuslinien, eftersom baggrundslyset på iPod-displayet kan være slukket.
  • 9. Når den anden del af gendannelsesprocessen er fuldført, og iPod'en er sluttet til computeren, vil vinduet iTunes indstillingsassistent blive vist, og du bliver bedt om at navngive din iPod og vælge dine gendannelsesindstillinger på samme måde, som da du tilsluttede din iPod for første gang.

Gendan

Prøv at gendanne iPhone ved hjælp af iTunes.

Tilslut iPhone. Når du ser iPhone i kildelisten, skal du klikke på Gendan i fanen Resume.

Bemærk: Dette sletter alle medier og data. Alle indstillinger nulstilles også. Du kan eventuelt synkronisere iPhone med iTunes inden du Gendanter, således at du sikkerhedskopierer dine seneste indstillinger.

Gendan

Prøv at gendanne iPhone ved hjælp af iTunes.