Support til iTunes U

Brug af iTunes U

iOS-app

Få adgang til iTunes U på din iPad, iPhone eller iPod touch. Du kan få gratis kurser fra verdens førende uddannelsesinstitutioner, og du kan blive undervist via mere end 500.000 gratis forelæsninger, videoer, bøger og andre ressourcer i tusindvis af emner.

Mac-computer og pc

Åbn iTunes U på din Mac eller pc. Du kan gennemse og hente forelæsninger, videoer, bøger og andre ressourcer fra verdens største digitale samling af gratis undervisningsmateriale.